Homepage > Afdelingen > Afdelingen

VVAO afdelingen

Afdelingen

De VVAO heeft 32 lokale afdelingen verdeeld over Nederland. Er is er dus altijd één in de buurt om bij aan te sluiten. Elke afdeling organiseert uiteenlopende, lokale activiteiten. Activiteiten zoals een lezing, een wandeling, een filmavond, een museumbezoek of een excursie naar een bedrijf of organisatie. Kortom: dé ideale ontmoetingsplek om te netwerken én om inhoudelijk met elkaar te discussiëren over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast werken afdelingen regionaal met elkaar samen om nog meer het empowerment van vrouwen te benadrukken.

Kringen

Bij elke afdeling wordt gewerkt met verschillende kringen. Dit zijn groepjes van zo’n 10-15 vrouwen met een gedeelde interesse, zoals literatuur, kunst, internationaal en/of loopbaan. Elke 6-8 weken komen kringen bij elkaar om zich in huiselijke sfeer te verdiepen in een relevant onderwerp. Gezamenlijk worden voorstellingen bezocht of er wordt gewandeld. Het is mogelijk om lid te zijn van één of meerdere kringen. Zelf een idee voor een kring? Dat kan! Elk lid kan, met behulp van het afdelingsbestuur, een kring oprichten over het gewenste onderwerp. Voor nieuwe leden organiseren afdelingen elk jaar een kennismakings-bijeenkomst.

Kennismaken

Interesse om lid te worden? Kom vrijblijvend kennis maken met de leden van de afdeling bij u in de buurt. Selecteer hieronder de afdeling waarmee u wilt kennismaken en stuur ons een mail.
 

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED