Welkom bij de afdeling Gooi- en Eemland

VVAO Gooi en Eemland is opgericht in 1947 en is een netwerk voor hoger opgeleide vrouwen.
De grote diversiteit in leeftijden, opleidingen, beroepen en interesses maakt ons tot hèt vrouwennetwerk in de regio.
Onze bijna 190 leden wonen in Baarn, Bussum, Hilversum, Laren, Naarden en Huizen en de plaatsen daar omheen.

Wil je sociaal of zakelijk netwerken, kennis delen, gezelligheid vinden of je bij een kring aansluiten? En wil je in je eigen regio meer vrouwen leren kennen? Wil je eens vrijblijvend een activiteit bijwonen?

We hebben meer dan dertig kringen actief op het gebied van werk, literatuur, cultuur, film, filosofie, debat en natuur. De leden ontmoeten elkaar in kringenbijeenkomsten op verschillende locaties, dagen en tijden. Daarnaast zijn er netwerk-borrels en afdelingsavonden. 

De afdelingsavonden zijn bijeenkomsten waarbij iedereen -ongeacht welke kring- elkaar kan ontmoeten. Meestal is er een spreker of een thema waarop we inzoomen. In 2022 vierden we op feestelijke wijze ons 15de Lustrum “Vooruit… maar anders” en hadden naast een aantal hele leuke afdelingsavonden een kringenmarkt.  Ook in 2023 was onze agenda weer overvol met leuke afdelingsavonden en een aantal andere activiteiten. In 2024 hebben we opnieuw elke maand een afdelingsavond en regelmatig VVAO-cafe. De kringen hebben ook weer nieuwe initiatieven. Kortom een jaar met veel goede plannen!

Kijk eens op onze Agenda elders op deze site en geef je op voor een leuke activiteit. Als je nog geen lid bent, kan je met een lid mee als introducee. 

 

Voel je welkom om contact op te nemen via gooieneemland@vvao.nl 
 

Volg ons op Facebook en bekijk ons promotiefilmpje.

 

 

 

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED