Welkom bij de afdeling Noord-Holland-Noord

De afdeling Noord-Holland-Noord van de VVAO biedt hoger opgeleide vrouwen van alle leeftijden in Noord-Holland-Noord al meer dan 50 jaar de gelegenheid om elkaar tijdens allerlei activiteiten te ontmoeten.

Binnen de afdeling zijn momenteel ongeveer honderdzestig vrouwen actief die elkaar ontmoeten bij de:

  1. Themabijeenkomsten
    Jaarlijks wordt een thema vastgesteld en worden rond dit thema ongeveer 7 lezingen georganiseerd voor het hele gebied. Hier vind je het overzicht van de bijeenkomsten en activiteiten in het kader van het thema.
  2. Diverse kringen
    Binnen de afdeling zijn 14 verschillende kringen actief, literaire-, museum-, filosofie-, poëzie-, wandel-, bridge-, toneel- en biografiekring. Ook de kringen zijn toegankelijk voor leden uit het hele gebied.
  3. Postcodegroepen (pc-groepen)
    De afdeling telt 7 pc-groepen verdeeld over het gehele gebied. De pc-groepen geven leden de kans elkaar ook dichtbij huis te ontmoeten. Zij organiseren zelf activiteiten zoals huiskamerbijeenkomsten, gezamenlijke etentjes en discussiemiddagen en -avonden.

Interesse gekregen om kennis te komen maken? Stuur een e-mail naar noord-holland-noord@vvao.nl en we nemen contact met je op.

Je kunt hier het  organigram van de afdeling NHN zien en hoe we verbonden zijn met de landelijke VVAO.

Kringen


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED