Welkom bij de afdeling Nijmegen

Welkom in het netwerk rondom Nijmegen

Als je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar een vrouwennetwerk. Je bent net verhuisd, studerend of net (weer) aan het werk en op zoek naar nieuwe contacten. Lid worden van de VVAO biedt dan een leuke kans om je regionale en landelijke netwerk verder uit te breiden en nieuwe contacten in je directe omgeving op te doen. Onze leden zijn van alle leeftijden, studerend, werkend en gepensioneerd. En juist die diversiteit garandeert inhoudelijk interessante ontmoetingen. Maar bovenal zijn we allemaal geïnteresseerd in de wereld om ons heen en zoeken we inspiratie. Dus laat het ons gerust weten als je een keer een activiteit mee wilt maken. Je bent van harte welkom!

Nijmegen, stad aan de Waal en universiteitsstad

VVAO Nijmegen bestaat uit leden met diverse achtergronden en opleidingen op verschillende vakgebieden. We bezoeken en organiseren gedurende het jaar inspirerende lezingen, voorstellingen, rondleidingen en borrels voor onze leden.

Interesse voor VVAO Nijmegen?

Iedereen die lid is van de landelijke vereniging kan via de VVAO website zich aanmelden bij onze afdeling. Binnen de afdeling houden we de lijntjes kort en communiceren we via een App groep.

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED