Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Welkom bij de afdeling Gouda

Op deze website, die voor iedereen toegankelijk is, vindt u algemene informatie over de afdeling, en hoe u contact kunt opnemen met de afdeling.
Leden van de afdeling Gouda kunnen extra informatie, die alleen toegankelijk is voor de eigen leden, vinden via de knop ”ledensite afdeling”. Om op de ledensite van de afdeling te komen moet je inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Als je je gebruikersnaam en wachtwoord bent vergeten dan kun je nieuwe aanvragen via de landelijke site van de VVAO.
VVAO Gouda is een locale afdeling van de landelijke VVAO. Het is een heel actieve, relatief kleine afdeling met ca 77 leden, werkend of met pensioen, die allemaal een universitaire of HBO opleiding hebben voltooid.

Wat is het doel van VVAO Gouda?
Het bevorderen van contact, begrip en vriendschap tussen afgestudeerde vrouwen. In de directe woon– of werkomgeving van de leden worden activiteiten georganiseerd. De maandelijkse bijeenkomsten en activiteiten (zie ook de verschillende kringen) worden zoveel mogelijk afgestemd op de interesses van de leden. Daarnaast willen we maatschappelijke betrokkenheid stimuleren. Een voorbeeld hiervan is ons vluchtelingen project, waarbij onze leden buitenlandse vrouwen helpen met het vinden van een passende studie of werk.

Welke activiteiten organiseert de afdeling Gouda?
Het jaar begint met de jaarvergadering met aansluitend de Nieuwjaarsborrel. Daarna volgen maandelijks bijeenkomsten, vaak inspirerende lezingen over uiteenlopende onderwerpen, waarbij tijd wordt ingeruimd voor discussie en onderling contact. Veel bijeenkomsten worden bij leden thuis gehouden en dit bevordert een informele sfeer. Hierdoor worden ook gemakkelijk persoonlijke contacten gelegd. Daarnaast vinden er het hele jaar door allerlei activiteiten plaats via de diverse kringen. Vast onderdeel is ook de culturele zomerexcursie. Het jaar wordt afgesloten met een feestelijk Kerstdiner in december.

Wat is verder nog van belang?
Vier keer per jaar ontvangen de leden een nieuwsbrief of convocaat met nieuws over de kringen en over de komende aktiviteiten.
Neem vooral contact op als je meer wil weten!
Wil je in je eigen regio meer vrouwen leren kennen? Wil je kennis delen, je inzetten voor de positie van vrouwen, of alleen in een of meerdere kringen gezellig met andere vrouwen op heel verschillende gebieden actief zijn? Dat kan allemaal. Je kunt contact opnemen met ons via het e-mailadres : gouda@vvao.nl

Wij vertellen je graag meer, en je kunt altijd vrijblijvend naar een van de bijeenkomsten komen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Kringen


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2022 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED