Welkom bij de afdeling Friesland

De afdeling Friesland is een van de 32 regionale afdelingen van de VVAO, de Vereniging van vrouwen met een hogere opleiding. Zo’n 65 vrouwen uit heel Friesland, van Appelscha tot Zwaagwesteinde, zijn bij onze afdeling aangesloten. Door de verschillende activiteiten die binnen de afdeling georganiseerd worden, kunnen de leden vlak bij huis een eigen netwerk opbouwen. Zowel op het professionele vlak als voor de gezelligheid biedt de afdeling Friesland volop gelegenheid tot netwerken.

Voor alle leden van de afdeling wordt in de maanden oktober tot en met juni acht bijeenkomsten georganiseerd. Ben je geïnteresseerd en wil je eens een avond meemaken? Meld je dan aan via friesland@vvao.nl.

Deze open bijeenkomsten hebben vaak de vorm van een lezing. Bij de keuze van onderwerpen geldt dat deze voor hoger opgeleide vrouwen moeten zijn en dat ze relevant zijn voor het werk en/of de culturele belangstelling van de leden. Bovendien wordt op de open bijeenkomsten volop gelegenheid tot informeel netwerken gegeven; vaak eten we van tevoren met elkaar of wordt na afloop nog iets gedronken. Op de pagina ‘agenda’ staat een overzicht van de afdelingsbijeenkomsten.

Daarnaast is er een aantal bloeiende kringen. Deze themakringen bieden leden de gelegenheid elkaar rondom een gezamenlijke belangstelling te ontmoeten en zo met elkaar activiteiten te ondernemen.

Voor alle leden is het mogelijk lid te worden van een bestaande kring of zelf een kring op te richten. Bij dit laatste biedt het afdelingsbestuur uiteraard hulp. Een overzicht van de bestaande kringen is te vinden op de pagina ‘kringen’ van deze website.

Drie keer per jaar verschijnt het convocaat van de afdeling Friesland. Hierin staat alle nieuws van de bijeenkomsten, kringen en andere activiteiten. 

Voor verdere informatie of vragen kunt u contact opnemen via friesland@vvao.nl.

Kringen


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED