Welkom op de introductiepagina van de VVAO afdeling Breda!

Graag vertellen wij je hier wat meer over wat onze missie is en hoe wij die vormgeven.

De afdeling Breda gelooft in een vereende kracht, in elkaar inspireren en vrouwen stimuleren hun talenten te ontwikkelen, zichtbaar te maken en te benutten. Wij streven naar een inclusieve samenleving, gelijkwaardigheid van vrouwen, het verbeteren van hun economische zelfstandigheid en persoonlijk empowerment. Daarbij kiest onze afdeling voor een drietal kernwaarden: Gelijkwaardigheid, Verbinding en Groei.

Wij werken aan deze kernwaarden door te investeren in een divers ledenbestand, een passend en divers jaarprogramma te bieden met open en besloten bijeenkomsten. We doen dat met onze kringen waar op basis van gemeenschappelijke interesse kennis wordt gedeeld en activiteiten worden ondernomen. De kringen zijn naast inhoud ook gewoon heel gezellig. Want daar houden wij ook van! We delen kennis door het organiseren van boeiende lezingen, brengen discussie op gang door het organiseren van bijvoorbeeld een forum en bezoeken tentoonstellingen en musea ter inspiratie.

De afdeling Breda is ook actief tijdens Internationale Vrouwendag en uit een samenwerking met de gemeente Breda is een succesvolle cursus ‘Politiek voor Vrouwen’ opgezet.

Klinkt je dit leuk en aantrekkelijk in de oren? Stuur een e-mail naar vvaobreda@gmail.com en wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.  En besluit je lid te worden dan kunnen we met elkaar onze doelstellingen realiseren: een inclusieve samenleving en onafhankelijkheid van vrouwen, kun je een bijdrage leveren aan de organisatie van en volop deelnemen aan boeiende bijeenkomsten in de regio Breda/West Brabant.

Graag tot ziens!

 

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED