Welkom bij de afdeling Apeldoorn

De VVAO afdeling Apeldoorn is een onderdeel van de landelijke VVAO, de vereniging voor vrouwen met een voltooide academische of HBO opleiding. De afdeling Apeldoorn is opgericht in 1954. De VVAO zet zich in voor positieverbetering van deze vrouwen en werkt aan hun 'empowerment'. De afdeling telt momenteel ong. 55 leden. Op landelijk niveau worden studiedagen, workshops, trainingen en themadagen georganiseerd. 

De afdeling Apeldoorn organiseert om de zes weken een algemene bijeenkomst om de band tussen leden te versterken. Dit kan zijn een lezing, een culturele avond, of i.d. Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle (toekomstige) leden. De avond wordt begonnen met koffie/thee. Dan volgt de lezing. Daarna is er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje met deze of gene nog wat na te kaarten, te babbelen of te netwerken.

In de loop van de tijd zijn er door enthousiastelingen nog speciale kringen opgericht, zoals de Culturele kring, de Eetkring Veggie, de Engelse leeskring, KAT (kring rondom een thema), de Leeskring 50-60, de Nederlandse leeskring, de Muziekkring en de Wandelkring.
Inlichtingen omtrent de kringen zijn te vinden door KRINGEN in de linker balk aan te klikken en vervolgens de betreffende kring. 

Wanneer u interesse hebt in onze afdeling of vrijblijvend een algemene avond wilt bijwonen, mail dan voor inlichtingen naar de secretaris: apeldoorn@vvao.nl.
                                                                                      
Hoger opgeleide vrouwen ontmoeten elkaar bij de VVAO om te netwerken, voor ontplooiing en internationale contacten.
 

Kringen


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED