Homepage > Publicaties > The VVAO Post

The VVAO Post

The VVAO Post is dé landelijke VVAO-nieuwsbrief waarin evenementen worden aangekondigd en artikelen bevat die passen bij de missie van de VVAO. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar 3000 lezers (leden en stakeholders). Heb jij een leuk artikel, evenement of andere bijdrage voor de nieuwsbrief? Lees HIER de eisen voor een artikel.
Bekijk hieronder de reeds verzonden Nieuwsbrieven:

 

Ontstaan

De titel is een knipoog naar `The Washington Post´, waar Katharine Graham vanaf 1963 35 jaar lang de leiding had. Graham was een rolmodel voor velen, een vrouw met moed, elegantie en doorzettingsvermogen, die een uitdaging niet uit de weg ging. In navolging daarvan is ´The VVAO Post´ ontstaan. De nieuwsbrief verschijnt circa 10x per jaar en heeft ruim 3000 lezers. Leden van het hoofdbestuur vormen de redactie.

Eisen voor een artikel in de Nieuwsbrief.

De redactie verwelkomt artikelen en bijdragen voor in de nieuwsbrief. Wil je een artikel maken voor in de nieuwsbrief? Stuur je artikel naar: redactie@vvao.nl. Graag hierbij naam en afdeling. Deze worden bij het artikel opgenomen. Lever bij elk artikel één goede, rechtenvrije foto in hoge resolutie aan. Hoge resolutie wil zeggen: de foto moet als los jpg-beeld op png-beeld worden aangeleverd, minimaal 1 Mb en maximaal 4 Mb groot.
Een artikel moet bij voorkeur niet langer zijn dan 1000 woorden. Indien een artikel aanpassingen behoeft, zal de redactie contact opnemen met de auteur(s). De redactie bepaalt of het artikel geschikt is voor plaatsing.
De deadline voor artikelen is de laatste dag van elke maand voor plaatsing in de daaropvolgende maand.

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED