Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Welkom bij afdeling Amersfoort

‘When women support each other, incredible things happen,’ aldus de Amerikaanse schrijver Josh Kidney.

Deze uitspraak geeft goed weer waar het vrouwennetwerk van de VVAO Amersfoort voor staat: elkaar inspireren, leuke dingen delen, op een ontspannen manier netwerken en vooral ook elkaar iets gunnen. Niet alleen de successen delen, maar elkaar ook steunen als het minder gaat.

Ongeveer 90 vrouwen met een academische of hbo-opleiding zijn lid van VVAO-afdeling Amersfoort. Door de verticale ledenopbouw hebben we veel kennis enervaring in huis op allerlei gebied, waardoor jongeren van ouderen kunnen leren, maar ook andersom.

Je kunt bij ons inspirerende vrouwen ontmoeten met totaal verschillende opleidingen,leeftijden, culturele en sociale achtergronden. Onze leden komen uit Amersfoort en omliggende gemeenten, waaronder Soest, Maarn, Doorn, Nijkerk, Bunschoten en Ermelo.

We organiseren interessante lezingen, excursies, Zoom-avonden en netwerk- en kringbijeenkomsten. Amersfoort heeft bestaande kringen op het gebied van loopbaan, kunst, cultuur, koken en literatuur, en is bezig nieuwe kringen op te richten op het gebied van watersport, cabrio-rijden, tuinieren, wandelen, samen koken of restaurants bezoeken. Leden kunnen deelnemen aan verschillende kringen en we stimuleren dat ook. Hoe meer je openstaat voor anderen en hoe meer je bereid bent je eigen kennis te delen, des te meer krijg je terug van de VVAO.

Afdeling Amersfoort wil groeien en zal daar komend jaar actief in investeren. Alle vrouwen met een academische of hbo-opleiding zijn van harte welkom bij onze afdeling. Wil je nieuwe contacten opdoen, actieve vrouwen ontmoeten, sociaal of zakelijk netwerken, kennis delen of je bij een kring aansluiten? Aarzel dan niet en stuur een mail naar amersfoort@vvao.nl om vrijblijvend een activiteit bij te wonen.
Eén van onze bestuursleden neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.
                             ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Informatie over wie wat doet binnen de afdeling kun je vinden onder het tabblad Wie doet wat. Via amersfoort@vvao.nl kun je contact opnemen met het afdelingsbestuur. Leden hebben toegang tot de afgeschermde pagina's en/of afgeschermde delen van pagina's. Als je je gebruikersnaam of wachtwoord niet meer weet, stuur dan een mailtje naar support@vvao.nl 

Agenda Afdeling Amersfoort

Agenda Afdeling Amersfoort

Dinsdag 2 november 12.30 uur Restaurantkring organiseert lunch bij restaurant Zuiver aan de Vlooswijkseweg 1 in Leusden. Aanmelden via de restaurantkring. 

Woensdag 3 november: Lezing over Indonesië op woensdagavond 3 november in Wageningen door emeritus professor dr LE (Leontine) Voorhoeve-Visser, georganisserd door afdeling Gelderse Vallei- Wageningen, gratis voor leden Amersfoort. Meer info zie " Agenda"

Vrijdag 5 november 13 uur-16 uur: Wandelkring organiseert op initiatief van aspirant-lis Simone Siemons een bijzondere wandeling olv een gids. Gelopen wordt de route die vrouwelijke huisarts Ali van den Burg heeft gelopen toen ze in 1944 op de eerste dag van de slag bij Arnhem, gewonde geallieerde soldaten had verzorgd in Wolfheze en midden in de vuurlinie terecht kwam toen ze terugliep naar Heteren.  Startpunt in Wolfheze.  Kaartje voor de wandeling is aankoop van het hardcover kinderboek Pieps en Peter, prijs 18,95 uitgeverij stilinovo.nl Maximaal 10 deelnemers. Aanmelden via de Wandelkring of amersfoort@vvao.nl

Vrijdag 12 november: Fotografiekring bijeenkomst 13-16 uur

Zondag 14 november 12.00 uur: Uitgaanskring gaat naar de tentoonstelling van Lotta Blokker in De Fundatie in Zwolle. Aanmelden: amersfoort@vvao.nl

Donderdag 18 november 11.00 uur: Museumkring bezoekt CODA museum Apeldoorn: Paper Art. Meer info over de tentoonstelling, klik op deze link: Paper Art CODA

Zondag 21 november 15.00-17.30 uur: Herfst in de Huiskamer. Een muzikale voorstelling met zang en gedichten van sopraan Claudia Witlam-Kuhnt, gitarist Diederik van Essel en schrijfster/dichter Bette Westera in villa De Wachter van Heleen Barbas. Aanmelden: amersfoort@vvao.nl.

Donderdag 9 december: Fotokring bezoekt Fototentoonstelling met lezing "Clandestien" in Cobra museum Amstelveen.

 

 

 

 

 

 

Kringen


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Snel naar
Home
Over VVAO
Afdelingen
Agenda
Nieuws
Privacystatement
Cookie statement

Contact
VVAO Kantoor 
Herengracht 237a
1016 BH Amsterdam
kantoor@vvao.nl

© 2021 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED