Welkom bij de afdeling 's-Hertogenbosch-Tilburg

De afdeling 's-Hertogenbosch-Tilburg is een afdeling met ruim 120 leden. Onze leden wonen in het gebied van Oss, richting ’s-Hertogenbosch en dan via Tilburg naar de Belgische grens.  De afdeling 's-Hertogenbosch-Tilburg is opgericht in 1951.

Leden ontmoeten elkaar tijdens maandelijkse bijeenkomsten waarin een jaarthema centraal staat en bij kringactiviteiten. Er zijn bijna 20 kringen actief, zoals eet-, lees-, cultuur-, wandel-, tuin- en internationale kringen (zie onze jaarverslagen).

De afdeling ’s-Hertogenbosch-Tilburg is ambitieus en actief. Zij wil voor bestaande én nieuwe leden een aantrekkelijke vereniging zijn. 

Nieuwe leden zijn welkom. Wil je nieuwe contacten opdoen, netwerken, kennis delen of gezelligheid vinden, wordt dan lid. De VVAO biedt veel mogelijkheden. Voel je uitgenodigd om vrijblijvend een activiteit van de vereniging bij te wonen: neem contact met ons op via e-mailadres denboschtilburg@vvao.nl. Via dit mailadres is ook meer informatie te verkrijgen. En neem een kijkje op onze Facebook-pagina 

Carine Blom
voorzitter van de afdeling

Afdelingsbestuur

Het bestuur van de afdeling Den Bosch - Tilburg bestaat uit:

Voorzitter: Carine Blom
Penningmeester: Denise Schraven
Secretaris: Jacqueline van Aller
Bestuurslid: Vivianne Viguurs

Ledenlijst afdeling 's-Hertogenbosch-Tilburg

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED