Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Welkom bij afdeling Amersfoort

Ongeveer 100 hoger opgeleide vrouwen zijn lid van de afdeling Amersfoort. Leden komen niet alleen uit Amersfoort . Ze komen ook uit omliggende gemeentes als Maarn, Doorn, Soest, Nijkerk, Bunschoten etc. 

Wij  vormen een divers gezelschap qua studierichting, beroep en leeftijd. Het jaarprogramma bestaat uit afdelingsbijeenkomsten met lezingen, excursies, thema-avonden en netwerk- en kringbijeenkomsten. Elkaar ondersteunen zowel professioneel als in het sociale leven, elkaar inspireren en interesses delen, vormen de verbinding.

Leden hebben toegang tot de afgeschermde pagina's en/of afgeschermde delen van pagina's. Als je je gebruikersnaam of wachtwoord niet meer weet, stuur dan een mailtje naar support@ledenbeheer-vvao.nl

Informatie over wie wat doet binnen de afdeling kun je vinden onder het tabblad Wie doet wat. Via amersfoort@vvao.nl kun je contact opnemen met het afdelingsbestuur.


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Snel naar
Home
Over VVAO
Afdelingen
Agenda
Nieuws
Privacystatement
Cookie statement

Contact
VVAO Kantoor 
Herengracht 237a
1016 BH Amsterdam
kantoor@vvao.nl

© 2021 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED