Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

KUNST en CULTUUR

UITKring

Wil je een concert, galerie, veiling of festival bezoeken? Of gewoon een avondje uit, iets drinken op een terras, of iets anders leuks, sluit je dan aan bij de UITKRING. Deze kring maakt gebruik van een app-groep waarin iedereen een voorstel kan doen voor een activiteit. Alle activiteiten zijn welkom. Je geeft aan waar en wanneer je wilt gaan, wat het kost of hoe je aan kaartjes komt. De dames die mee willen, laten dat weten in de app-groep zodat men weet op wie er gewacht moet worden. Kun je niet, reageer dan niet, zodat de app groep niet onnodig vol loopt. Cherry picking dus, hoe heerlijk is dat?!

Aanmelden kan via Ivonne Schouten-Hoek, per e-mail op ivonneschouten@gmail.com. Vermeld ook even jouw 06-nummer dan word je toegevoegd aan de groep.

 

 

Muziekkring: In oprichting. 

Bespeel je een muziekinstrument of kun je goed zingen? Vind je het gezellig om dit samen met anderen te doen of houd je ervan om naar een concert te gaan? Meld je aan om mee te denken over een nieuwe muziek kring. Aanmelden kan op amersfoort@vvao.nl

 

Filmkring

Contactpersoon: Lideke Willenborg 

De Filmkring bestaat uit een groepsapp waarbij ieder lid zich kan aansluiten.
Deze kring heeft geen “leider” en in de ledenadministratie is niet opgenomen wie lid is van de
Filmkring. We werken als volgt:

Ieder van de leden kan via de app een uitnodiging doen om naar de film te gaan.
Men is niet verplicht te reageren maar we verwachten wel dat degene die uitnodigt  zelf
aanwezig is om te voorkomen dat iemand anders alleen bij de bioscoop staat.

Ieder zorgt zelf voor haar toegangsbewijs.

Wil je meedoen meld dit dan via een email aan :  mr.willenborg@casema.nl en vermeld in de
mail je mobiele telefoonnummer dan wordt je toegevoegd aan de app.

Aanmelden per e-mail: mr.willenborg@casema.nl

 

Museumkring

Coördinatoren : Els van Veggel en Ivonne Schouten-Hoek

De museumkring bezoekt 1 x per 6 á 8 weken een tentoonstelling. De coördinatoren bepalen de tentoonstelling. In principe wordt niet gekozen voor de “grote” tentoonstellingen. Het is de bedoeling om er samen heen te reizen met o.v. of auto ( kosten worden dan gedeeld) en elkaar op locatie te treffen bij koffie / thee. Daarna in beginsel individueel bezoek van de tentoonstelling / museum (kosten bezoek voor eigen rekening). Soms wordt gekozen voor een rondleiding. We lunchen gezamenlijk ( voor eigen kosten), meestal in het museumcafé. Daarna is iedereen in principe vrij te blijven, de stad te bezoeken etc.

De museumkring communiceert via e-mail en een app groep.

De agenda t/m maart 2022:

Donderdag 26 augustus 2021 Beelden aan Zee Den Haag: Igor Mitoraj, Paul Gregoire, Pietro Cascella en Cordelia von den Steinen;

Woensdag 13 oktober 2021 Singer Museum Laren: Ontdekking van het heden & De Ploeg;

Donderdag 18 november 2021 Coda Apeldoorn: Paper Art;

Woensdag 19 januari 2022 Design Museum Den Bosch: Lucio Fontana;

Vrijdag 25 februari 2022 Drents Museum: Viva la Frida ( Kahlo)

Vrijdag 18 maart 2022 Dordrechts Museum: Pioniers van het Modernisme. Veranderingen in de schilderkunst van eind 19e naar begin 20e eeuw: Matisse, Derain, Picasso en Braque.

De agenda voor de maanden april tot en met juni volgt nog.

Wil je deelnemen aan een of meer bezoeken van de museumkring, stuur dan een e-mail naar Els van Veggel:  els.vanveggel@gmail.com of Ivonne Schouten-Hoek: ivonneschouten@gmail.com. Vermeld daarbij jouw naam en mobiele telefoonnummer dan word je toegevoegd aan de app groep en ben je op de hoogte van alle activiteiten.

 


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Snel naar
Home
Over VVAO
Afdelingen
Agenda
Nieuws
Privacystatement
Cookie statement

Contact
VVAO Kantoor 
Herengracht 237a
1016 BH Amsterdam
kantoor@vvao.nl

© 2021 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED