Welkom bij afdeling Zwolle

 Verruim je blik, vergroot je netwerk en geniet
Mobieltjes en internet brengen je veel kwantiteit. Wat de waarde van een fysiek vrouwennetwerk is, ervaar je bij VVAO-afdeling Zwolle: heel veel kwaliteit! Wij willen elkaar inspireren, kennis en leuke dingen delen, ontspannen netwerken, elkaar steunen als het wat minder gaat en samen bijdragen aan empowerment van vrouwen. Dat doen we al sinds de oprichting op 18 februari 1947.

Met zo'n 130 leden uit Zwolle en vele gemeenten in de regio, biedt afdeling Zwolle je de gelegenheid een divers netwerk op te bouwen in eigen omgeving. We zijn hoogopgeleide vrouwen van verschillende vakgebieden en sectoren en van allerlei leeftijden: van startende professional tot pas gepensioneerd en ver daarna. Er is dus veel kennis en ervaring te vinden, jongeren kunnen van ouderen leren, en andersom. Dat werkt heel verrijkend en inspirerend.

 Jaarprogramma
Er staan jaarlijks minimaal 7 afdelingsbijeenkomsten op het programma (naast de landelijke activiteiten) met onder meer boeiende lezingen en gezelligheid, aansluitend bij een jaarthema. Een maandelijkse nieuwsbrief houdt je op de hoogte.
Ook ontmoeten leden elkaar in meer dan 20 kringen, gevormd rond interessegebieden (museum, boeken, werk, maatschappelijke ontwikkelingen, muziek, film, wandelen). Kringen bepalen zelf hun bijeenkomsten en activiteiten. Velen zijn lid van meerdere kringen.
Er is bij ons veel ruimte voor initiatieven, een eigen kring starten bijvoorbeeld, en ook om organisatorische en bestuurservaring op te doen, maar verplichtingen zijn er niet. Ook kun je je nationaal of internationaal inzetten voor de positie van de vrouw.

Hoe meer je openstaat voor anderen en het delen van je kennis, des te meer ontvang je terug van de VVAO!

 Schuif eens aan!
Lijkt dit je aantrekkelijk? Kom vrijblijvend naar een bijeenkomst of vraag meer info. Stuur een e-mail naar zwolle@vvao.nl en wij nemen contact met je op. Besluit je lid te worden, dan ben je van harte welkom om volop deel te nemen in onze inclusieve en bruisende netwerkvereniging.

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED