Welkom bij de afdeling Maastricht

Welkom bij de afdeling Maastricht. Wij bestaan sinds 1947 en zijn een bloeiende afdeling met zo’n 160 leden, die verspreid wonen in heel Zuid-Limburg tot aan Roermond.

Onze afdeling kent veel activiteiten. Je kunt bij ons interessante, gelijkgestemde vrouwen ontmoeten met totaal verschillende opleidingen, leeftijden en culturele en sociale achtergronden.

Iedere maand is er een activiteit voor alle leden, de LEDI, meestal bestaande uit een lezing voorafgegaan door een diner. Soms wordt de lezing verzorgd door een van onze eigen leden, maar ook worden interessante sprekers van buiten uitgenodigd. In de zomer bestaat de LEDI vaak uit een excursie.

Onze afdeling heeft een flink aantal kringen. Dat zijn vaak hechte groepen en ze vormen voor velen de basis van hun deelname aan de VVAO. De onderwerpen zijn zeer verschillend zodat er altijd wel iets van je gading bij zit: kunst, gezondheid, literatuur, loopbaan, tuin, samen koken, eten of wandelen. Tijdens de kringbijeenkomsten leer je vaak op informele wijze van elkaar.
Een overzicht van bestaande kringen is te vinden op de kringenpagina van deze website.

Al met al is onze afdeling een prima netwerkomgeving, waar je al snel met andere vrouwen kennis maakt als je nieuw bent in de regio. Hoe meer je openstaat voor anderen, hoe meer interesse je hebt in anderen en hoe meer je bereid bent je eigen kennis te delen, des te meer krijg je terug van de VVAO.

Alle hoger opgeleide vrouwen zijn welkom bij onze afdeling. Wil je nieuwe contacten op doen, actieve vrouwen ontmoeten, sociaal of zakelijk netwerken, kennis delen of je bij een kring aansluiten? Kom eens vrijblijvend een activiteit bijwonen. Mail hiervoor en voor alle andere inlichtingen naar onze secretaris. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Inlogcode voor leden kwijt?

Op de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord instellen.

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED