Welkom bij de afdeling Zutphen-Achterhoek

De VVAO Zutphen-Achterhoek bestaat uit ca. 70 vrouwen met een hogere opleiding, wonend in de wijde regio rondom Zutphen. Van Borculo tot Doetinchem en van de Veluwerand tot aan Gorssel.

Leden ontmoeten elkaar tijdens kringactiviteiten en de afdelings bijeenkomsten waarin het jaarthema van de afdeling centraal staat. Er zijn 7 kringen actief, waaronder een lees-, cultuur-, wandel-, en wereld kring. Om een idee te krijgen van de acitiviteiten van de kringen kunt u een kijkje nemen in hun jaarverslag.

De afdeling Zutphen-Achterhoek is ambitieus, actief en betrokken. Zij wil voor de bestaande én nieuwe leden een aantrekkelijke vereniging zijn. Rondom het landelijke jaarthema organiseren we aansprekende activiteiten.

Wil je nieuwe contacten op doen, netwerken, kennis delen of gewoon gezellig bij een kring aansluiten? De VVAO biedt veel mogelijkheden, alles conform de geldende Corona regels. 

Wees welkom om vrijblijvend aan een activiteit van de vereniging deel te nemen: neem contact met ons op! 

meer informatie of deelnemen

de kringen

Jaarprogramma 2024

Boekenlegger

Over de boekenlegger:

Voor komend jaar is er een werk van Karin Mamma Andersson gekozen. Zij exposeert tot 25 februari in Museum MORE te Gorssel in de expositie Tal R & Mamma Andersson|Rondom Hill. Andersson ’s werk heet Andra Fiolen en is gerealiseerd in 2022. Op het werk zijn veel naakte figuren afgebeeld die je als vrouw zou kunnen benoemen.

 

Trudy Altink

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED