Welkom bij de afdeling Gouda

Op deze website, die voor iedereen toegankelijk is, vind je algemene informatie over de afdeling, en hoe je contact kunt opnemen met de afdeling. 

Leden van de afdeling Gouda kunnen extra informatie, die alleen toegankelijk is voor de eigen leden, vinden nadat ze zijn ingelogd met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Deze gegevens ontvang je van de landelijke administratie na aanmelding als lid.
VVAO Gouda is een lokale afdeling van de landelijke VVAO. Het is een heel actieve, relatief kleine afdeling met ca 79 leden, werkend of met pensioen, die allemaal een universitaire of HBO- opleiding hebben voltooid.

Wat is het doel van VVAO Gouda?

Het bevorderen van contact, begrip en vriendschap tussen afgestudeerde vrouwen. In de directe woon– of werkomgeving van de leden worden activiteiten georganiseerd. De maandelijkse bijeenkomsten en activiteiten (zie ook de verschillende kringen en agenda) worden zoveel mogelijk afgestemd op de interesses van de leden. Daarnaast willen we maatschappelijke  betrokkenheid stimuleren. Een voorbeeld hiervan is ons vluchtelingen project, waarbij onze leden buitenlandse vrouwen helpen met het vinden van een passende studie of werk.

Welke activiteiten organiseert de afdeling Gouda?

Het jaar begint met de jaarvergadering en de nieuwjaarsborrel. Daarna volgen maandelijks bijeenkomsten, vaak inspirerende lezingen over uiteenlopende onderwerpen, waarbij tijd wordt ingeruimd voor discussie en onderling contact. Veel bijeenkomsten worden in de Ajourboerderij in Gouda gehouden, waar een informele sfeer heerst. Hierdoor worden ook gemakkelijk persoonlijke contacten gelegd. Daarnaast vinden er het hele jaar door allerlei activiteiten plaats via de diverse kringen. Vast onderdeel is ook de culturele zomerexcursie. Het jaar wordt afgesloten met een feestelijk kerstlunch in december.

Wat is verder nog van belang?

Vijf keer per jaar ontvangen de leden een nieuwsbrief met nieuws over de kringen en over de komende activiteiten. Neem vooral contact op als je meer wil weten!
Wil je in je eigen regio meer vrouwen leren kennen? Wil je kennis delen, je inzetten voor de positie van vrouwen, of alleen in een of meerdere kringen gezellig met andere vrouwen op heel verschillende gebieden actief zijn? Dat kan allemaal. Je kunt contact opnemen met ons via het emailadres: gouda@vvao.nl
Wij vertellen je graag meer, en je kunt altijd vrijblijvend naar een van de bijeenkomsten komen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED