Buiten

Wandelkring 1

Elke vrijdag in de even weken wordt een dagwandeling georganiseerd met een lengte van 10-18 kilometer, in een wisselende omgeving. In principe wordt van het openbaar vervoer gebruik gemaakt om naar het startpunt van de wandeling te gaan, en terug.

Je kunt je aanmelden bij Margreet Kloosterman, Eveline Bos of Marianne van den Haak

 

Wandelkring 2

Op de vrijdag in de oneven weken maakt deze wandelkring een korte wandeling van ca 8 km. Er wordt dan alleen in de ochtend gewandeld in en om Gouda, en halverwege wordt gezamenlijk koffie gedronken. We wandelen in de ochtend een uur tot anderhalf uur, dus zo’n 5 km tot 8 km. Dat gebeurt in de buurt van Gouda. In de winter is dat rond de Elfhoevenplas en in het Goudse Hout; daar is veel moois te zien.
Daarna wordt er koffie gedronken met elkaar, waar ook niet- wandelaars aan mee doen.

Iedereen is dus welkom om mee te doen aan de wandelingen en het koffie drinken. Je meldt je aan bij Marja Klein of Trudy de Jonge. En laat dan weten of je mee wandelt of alleen komt koffie drinken.

Tuinkring

Op vrijdag 8 oktober werden door de nieuw opgerichte Tuinkring twee tuinen bezocht: de ‘jonge’ tuin van Marry van der Lugt en de ‘oude’ tuin van Marion Kleuters. Wat een diversiteit aan planten zagen we en wat leerden we veel! Het is geweldig om te zien dat een vorig jaar aangelegde tuin al zo mooi vol kan zijn. En ook de oude tuin van Marion zat vol verrassingen. We genoten niet alleen van de mooie tuinen, maar ook van de heerlijke lunch die Marion voor ons klaarmaakte. We verheugen ons op de volgende bijeenkomst op 17 december.


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED