Welkom bij de afdeling Delft

 

Delft: de grootste kleine stad van Nederland – vernieuwend én historisch, kleinschalig én met een internationale blik op de wereld.

De Delftse afdeling van de landelijke VVAO weerspiegelt de stad. Veel bèta-vakmensen die lid zijn, breed geïnteresseerde kringen om kennis en focus te delen en verder te ontwikkelen. Via de kringen voor literatuur (fictie en non-fictie), filosofie en poëzie volgen we wat actueel is. Zo ook de beeldcultuur middels de filmkring en de museumkring. De tuinkring en de wandelkring zoeken, naast schoonheid, inzicht in natuurbeheer en klimaatvraagstukken. In maandelijkse lunchlezingen delen leden hun kennis en ervaring over tal van onderwerpen. De maandelijkse nieuwsbrief gaat in op wat er leeft in de stad en, van tijd tot tijd, op de persoonlijke verhalen van leden – ook die zijn belangrijk.


Nieuwe leden zijn welkom, dat spreekt. Wij zien uit naar je komst. Het is altijd mogelijk om ter kennismaking een algemene of kringbijeenkomst te bezoeken. Evenzeer is het mogelijk voorstellen te doen voor nog weer heel andere onderwerpen voor een kring of bijeenkomst: wie we zijn maken we met elkaar. Meld je maar!
Voor meer informatie: mail naar delft@vvao.nl

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED