VVAO Groningen

Welkom bij de afdeling Groningen van de VVAO, vereniging van  hbo- en wo-opgeleiden.

Het afdelingsbestuur organiseert regelmatig presentaties, workshops, excursies, e.d. voor alle vrouwen die lid zijn van de afdeling. VVAO Groningen kent ook verschillende kringen, die hun eigen programma opstellen.

Nog niet lid? Je bent van harte welkom als gast bij onze bijeenkomsten. Het bestuur ontvangt graag een berichtje van je via groningen@vvao.nl.

Agenda

De activiteiten van VVAO Groningen staan in onze nieuwsbrief The V.V.A.O. Post en onder AGENDA in de menubalk bovenaan deze pagina. Je vindt ze ook onderaan deze pagina, onder Agenda van afdeling Groningen.

Nieuwsbrief

De leden van VVAO Groningen worden regelmatig per e-mail op de hoogte gehouden van de plannen van het bestuur. Ook versturen we om de paar maanden de nieuwsbrief The V.V.A.O. Post met de agenda, uitnodigingen, verslagen, tips e.d.

Locatie

De bijeenkomsten worden gehouden in de stad of de provincie Groningen of in de kop van Drenthe. De locatie is meestal met het openbaar vervoer te bereiken of je kunt met een ander lid meerijden.

Kringen

De kringen van VVAO Groningen zijn kleine netwerken van ongeveer 10 tot 15 leden. Ze ontmoeten elkaar meestal bij een van de leden thuis. Dit geldt niet voor de Wandelkring en de Culturele Kring. Wil je een nieuwe kring oprichten? Graag! Neem dan contact op met het bestuur via groningen@vvao.nl. Klik onderaan deze pagina op

  • Buiten voor de Wandelkring,
  • Literatuur voor de Combi Leeskring, Franse Kring en VVAO-leeskring 2023, 
  • Cultuur voor de Culturele Kring, Filmkring, Museumkring en Verticale Kring II en
  • Studie voor JAPIE.

 

Lustrum

Om de vijf jaar organiseert de afdeling een lustrum. In oktober 2024 bestaat VVAO Groningen 90 jaar, dan vieren we het 18e lustrum. De lustrumcommissie is druk bezig met de voorbereidingen.

In de woorden van de lustrumcommissie:

"De naam van de spreekster houden we nog even geheim, maar zij zal spreken over een biologische reis in ons lichaam door het leven heen. In balans blijven met alle ballen in de lucht. Ons lijf kan dat heel goed, alleen luisteren we niet zo goed naar ons lijf ..."

Samenwerking met VNVA-afdeling Noord-Nederland

VVAO Groningen en de VNVA-afdeling Noord-Nederland organiseren regelmatig gezamenlijke bijeenkomsten. Ook is er een gezamenlijke leeskring: de Combi Leeskring.

Informatie en contact

Meer weten over de VVAO-afdeling Groningen? Klik dan op een van de volgende buttons of neem contact op via groningen@vvao.nl. We informeren je graag! 

Kom vrijblijvend langs als je eerst eens wilt rondkijken voor je besluit of de VVAO wat voor je is. Je kunt contact opnemen door het afdelingsbestuur te mailen via groningen@vvao.nl. Graag tot ziens!

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED