Welkom bij Noord-Holland Noord

De 160 leden van de afdeling Noord-Holland Noord wonen in Noord-Holland achter de Noordzeekust boven het Noordzeekanaal. Onze afdeling biedt de leden volop gelegenheid om andere hoogopgeleide vrouwen uit allerlei vakgebieden en werkomgevingen en van diverse leeftijden te ontmoeten. Dit is niet alleen verrijkend en inspirerend, maar vaak ook gewoon gezellig en verbindend. Ook biedt onze afdeling je de mogelijkheid organisatorisch actief te zijn.

Onze afdeling organiseert al tien jaar mooie themabijeenkomsten rondom een jaarthema. Je vindt hier het overzicht van de themabijeenkomsten van dit jaar.

Omdat de afdeling zo’n groot gebied bestrijkt, zijn er zeven postcodegroepen (pc-groepen). Daarin zijn we als afdeling uniek. De pc-groepen geven leden de kans om elkaar ook dichtbij huis te ontmoeten. Zij organiseren zelf activiteiten zoals huiskamerbijeenkomsten, gezamenlijke etentjes, excursies in de nabije omgeving. Als VVAO-lid ben je dus automatisch in je eigen woonomgeving verbonden met een gezellige groep actieve vrouwen.

In meer dan 55 jaar hebben we met elkaar een heel mooi, divers aanbod aakringen tot stand gebracht. Er zijn literatuur-, biografie-, museum- en wandelkringen, er is een bridge-, een toneel- en een filosofiekring.  Onderaan de pagina vind je meer informatie over de verschillende kringen. Ieder lid kan zelf een nieuwe kring starten. Komt er binnenkort misschien een kring voor jongere leden of een kring Vrouw en Werk?

Nieuwsgierig geworden?

Je kunt voor drie maanden een gratis kennismakingslidmaatschap aangaan om kennis te maken met de postcodegroep en deel te nemen aan de lezingen die de themacommissie organiseert. 

Stuur een mailtje aan:
noord-holland-noord@vvao.nl.

Kringen

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED