Netwerken

Bridgekring

De leden van de bridgekring vormen een pool, waaruit zes groepjes van vier personen zijn gevormd die regelmatig spelen volgens het systeem van Berry Westra. De minimumeis voor deelname is kennis van boekje 2 van Berry Westra. Uit de pool kunnen zonodig invallers worden gevraagd. 
De meeste groepjes spelen per keer een aantal spellen uit een boekje wedstrijdbridge van Berry Westra. De spellen worden nabesproken en soms wordt een spel met open kaarten nagespeeld. Een leerzame methode om het bridgen beter onder de knie te krijgen. Er wordt niet 'met het mes op tafel gespeeld'. Bovendien gaat het vooral om sociaal contact en gezelligheid. Bridgedrives bleken niet te werken. Om elkaar toch te kunnen ontmoeten organiseren we af en toe een etentje.

In besloten deel website meer info over de bridgekring.  Klik hier.

Postcodegroepen

Noord-Hollland-Noord kent naast kringen ook postcodegroepen (pc-groepen). Deze groepen zijn in het leven geroepen, omdat de afdeling geheel Noord-Holland boven het Noordzeekanaal bestrijkt. De pc-groepen geven leden de kans elkaar ook dichtbij huis te ontmoeten. Zij organiseren zelf activiteiten zoals huiskamerbijeenkomsten, gezamenlijke etentjes en discussiemiddagen en -avonden. Elke pc-groep heeft een (of twee) coördinator(en). Nieuwe leden worden verwelkomd door de coördinator van hun postcodegebied en op de hoogte gebracht van de bijeenkomsten.Op dit moment zijn er zeven pc-groepen:
PC Alkmaar
PC Bergen
PC Castricum
PC Den Helder
PC Heiloo
PC Schoorl-Langedijk-Heerhugowaard
PC Purmerend e.o.

Ingelogde leden vinden de contactgegevens van de coördinatoren van groepen en kringen bij Wie doet Wat. 


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED