Netwerken

Middagkring

De middagkring is opgericht door en voor die leden die het moeilijk vinden ’s avonds uit te gaan, al is natuurlijk iedereen welkom. We komen bijeen eenmaal per 6 tot 8 weken bij een van de leden thuis, waarbij ieder in principe aan de beurt komt. Het accent ligt op gezellig samen zijn, al wordt er op dit moment nog gezocht naar een vorm waarin iedereen zich kan vinden en mogelijk een (klein) deel van de middag iets leerzaams verteld wordt door een van de deelneemsters.

Sweet Forties

De kring ‘Sweet Forties’ is een actieve kring die uit ongeveer 30 leden bestaat. Aan het begin van het seizoen kunnen de leden in een brainstormsessie ideeën voor het nieuwe programma in brengen. Voor dit programma wordt aansluiting gezocht bij recente ontwikkelingen op cultureel gebied. Bijvoorbeeld een bezoek aan een museum of actuele bezienswaardigheden, een stadswandeling met gids of deelname aan een workshop. Ook creatieve zaken worden niet vergeten. Vaak zijn het gecombineerde activiteiten, waarbij een lunch of drankje na afloop niet ontbreekt. Kortom, voor elk wat wils.

In beginsel is er eens in de maand een activiteit. Wisselend op een doordeweekse dag, een avond of op een zaterdag, zodat ook de werkenden gemakkelijk mee kunnen doen.


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED