Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Netwerken

 

Sparren & Netwerken

Contactpersonen: Chantal Schaap en Margot Stilma

In deze nieuwe kring staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. De VVAO draagt graag haar steentje bij om jouw positie als vrouw te versterken.

Vrouwen vooruit helpen in hun carrière en de gelegenheid bieden om te kunnen sparren. Vrouwen kunnen elkaars netwerk gebruiken, maar ook andere netwerken. Vrouwen kunnen elkaar inspireren. Intervisie: iemand kan een case inbrengen en de andere vrouwen denken mee.

Omdat de arbeidsmarkt iets breder is dan alleen Breda, nodigen we ook vrouwen van aanpalende afdelingen van harte uit om zich aan te sluiten!

Ben je tussen de 35 en 50 jaar en wil je vijf keer per jaar een avond hieraan wijden? Meld je dan aan bij via vvaobreda@gmail.com.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over deze nieuwe kring.

 

Fifties

Contactpersoon: Jolien Elink Schuurman en Marijke Lutz

Toen we de activiteiten in 2009 opstartten waren er veel leden uit de jaren 50 (Fifties) voor wie het werken wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd stopte. Een activiteit overdag was toen erg welkom.

Per jaar worden drie lunches georganiseerd (meestal in februari, april en november). Er wordt begonnen met koffie, daarna volgt een inleiding gehouden door één van onze leden, gevolgd door een lunch.

De kring staat open voor alle leden van de VVAO.

Meer informatie hierover: mail naar vvaobreda@gmail.com.

 

Sixties

Contactpersoon: Maaike van Osselaer

De "Sixties" zijn vrouwen geboren in het jaar 1960 of later. Deze kring onderneemt een paar keer per jaar een sociale of culturele activiteit, waarbij we aansluiten bij events die in en om Breda plaatsvinden, zoals het jaarlijkse Breda Jazz Festival. Het doel is om met gelijkgestemden, zonder voorbereiding en zonder lange reistijd een aantal gezellige uren door te brengen. Elkaar ontmoeten en samen iets ondernemen is de kern. In de regel zijn de activiteiten ’s avonds, heel soms op een zondagmiddag (zoals de boottocht door de Singels van Breda).  


Schroom niet en neem contact op via vvaobreda@gmail.com.

 

Maatschappelijke Betrokkenheid

Contactpersoon: Annemiek Hendriks

Wil jij graag je kennis en kunde delen met anderen? Dan ben je van harte welkom om actief deel te nemen aan de Maatschappelijke Betrokkenheidskring (MBK). Lees hier de uitnodiging om je expertise met ons te delen.

Samen met de vrijwilligersacademie Mooiwerk Breda zetten wij ons als kring in om vrijwilligers uit Breda te empoweren om zichzelf zowel persoonlijk als zakelijk te ontwikkelen. Dit doen wij door kennis en kunde te delen door middel van het geven van cursussen zoals: mindfulness, effectief vergaderen, timemanagement, grenzen stellen, zelfvertrouwen, communicatie of exacte vakken waaronder Excel. Dit is nog maar een greep uit de cursussen waarin vrijwilligers geïnteresseerd zijn.

We zoeken vrouwen die zich graag inzetten voor anderen en het leuk vinden om hun kennis en kunde te delen over hun vakgebied, passie en/of (creatieve) hobby. Met het geven van een cursus ontwikkel je zowel jezelf als de ander.

Wil jij je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van vrijwilligers? Stuur dan voor meer informatie een mailtje naar: vvaobreda@gmail.com.

Klik hier voor meer informatie over de thema's die wij in 2022 centraal stellen.

 

Brabantse bluf

Contactpersoon: Yolanda Maans en Trudy de Zwart

Een gezellige kookclub die een aantal keren per jaar bij elkaar komt. Samen koken we dan eerst een lekkere maaltijd om die daarna, met veel gelach en gezelligheid, op te eten. Voor meer informatie hierover mail naar vvaobreda@gmail.com.


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Snel naar
Home
Over VVAO
Afdelingen
Agenda
Nieuws
Privacystatement
Cookie statement

Contact
VVAO Kantoor 
Herengracht 237a
1016 BH Amsterdam
kantoor@vvao.nl

© 2022 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED