Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

NETWERKEN

Vrouw en werk

In september 2022 is de nieuwe  kring voor werkende vrouwen gestart. Een kring waarin we elkaar inspireren, informeren en kennis delen, waarmee we ons netwerk versterken en diverse professionals bij elkaar brengen. Wil je een introducee b.v. een collega meenemen om kennis te maken met de VVAO? Ook zij is van harte welkom.

Volgende bijeenkomsten:
Donderdag 26 januari 17.15 uur: bezoek gebouw de Inktpot van ProRail. Thema hybride werken
Plaats: Utrecht

Woensdag 29 maart: Bijeenkomst over coaching 

Maandag 15 mei: onderwerp nader te bepalen

Aanmelden bij Juliette van Driel.

                                                      

 

 

Kring min-of-meer vijftig

De kring min of meer is na 10 jaar gestopt. Vele onderwerpen zijn besproken, er waren leuke etentjes en excursies. 

 

 

Beleggersclub

De VVAO Utrecht heeft samenwerking gezocht met de beleggersclub Vrouwe Fortuna van de VVAO Amersfoort. Leden van de VVAO Utrecht zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze beleggersclub. 

Heb je belangstelling om lid te worden van deze kring, dan kan Margriet Reimerink van de afdeling Amersfoort je informeren over de  bijeenkomsten, de inkoopsom en werkwijze. 

 

Interesse?
Mail naar utrecht@vvao.nl of neem contact op met Margriet Reimerink Margriet Reimerink van de afdeling Amersfoort.

 

 

BUURTAVONTUUR

Utrecht Noord (o.a. Tuindorp, Voordorp, Overvecht)

De kring bestaat uit gemiddeld 10 vrouwen. We ontmoeten elkaar eens per twee maanden, meestal tijdens een maaltijd. Zomers is er een bijeenkomst met de kring de Bilt / Bilthoven. Soms is er een bijeenkomst met thema die door een van de kringleden wordt georganiseerd. Nieuwe leden zijn welkom. 

Interesse?
Mail naar utrecht@vvao.nl of neem contact op met  Marie-José Kimman

 

Utrechtse Heuvelrug

Deze kring bestaat momenteel uit 14 personen afkomstig uit Doorn, Maarn, Driebergen, Zeist en Bunnik. We hebben een afwisselend programma zoals: een excursie, een lezing bij iemand thuis of oudsten, een wandeling, een presentatie van één van de leden. een externe spreker etc. Aan het eind van het jaar sluiten we af met een etentje en doen we met elkaar suggesties voor het nieuwe programma voor het komende seizoen. Elke avond zijn in principe twee leden verantwoordelijk (één voor de inhoud en één voor de catering.) Nieuwe leden zijn van harte welkom! 

Interesse?
Mail naar utrecht@vvao.nl of neem contact op met Monique Hamer

 

Bilthoven

Deze kring bestaat uit ruim 15 vrouwen uit Bilthoven, De Bilt, Den Dolder en Bosch en Duin. Ongeveer één keer per twee maanden is er een bijeenkomst bij één van de leden thuis. Elke bijeenkomst heeft een bepaald thema. Aan het eind van het seizoen is er een wandel- eetactiviteit met de kring Utrecht Noord & Overvecht. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Interesse?
Mail naar utrecht@vvao.nl   of neem contact op met Ria Efdée of Ma Margreeth Strietman

 

Utrecht Oost

Deze kring bestaat uit 12 actieve leden, die eens in de 6-8 weken bij een van de leden bij elkaar komen. De ontmoetingen vinden plaats in de oneven maanden, aan het einde van de maand. Afgelopen jaar werden de Botanische tuinen op de Uithof bezocht en vonden ontmoetingen plaats in de tuin en volkstuin van verschillende leden.

Interesse?
Mail naar utrecht@vvao.nl of neem contact op met Margreet Zoutewelle

 

Utrecht Lekstroom

VVAO-leden die in de plaatsen in de regio ten zuiden, zuid-oost of zuid-west van Utrecht wonen kunnen zich aansluiten. Het buurtavontuur (postcodekring) telt op dit moment 7 leden en komt elke twee maanden bij elkaar om samen iets gezelligs te ondernemen; dat zou kunnen zijn wandelen, picknicken, museum bezoeken, bij elkaar of in een restaurant of eetcafé samen eten, naar toneel etc. De bedoeling is dat steeds twee leden een uitstapje organiseren. Ze zorgen voor informatie vooraf, regelen zo nodig aanmeldingen van reserveringen en de vertrek- tijden. We gaan in principe met de auto en rijden zoveel mogelijk met elkaar mee.

Interesse?
Mail naar utrecht@vvao.nl of neem contact op met Marijke Smit -Valkenhoef

 


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2022 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED