Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

CULTUUR

Filmkring

Elke laatste dinsdagavond van de maand wordt er een film bezocht, meestal in Springhaver, Louis Hartlooper Complex, het Slachtstraat theater of 't Hoogt on tour. De coördinatoren stellen twee of drie films voor, kringleden geven hun voorkeur aan of kunnen een andere film voorstellen. Na de voorstelling wordt er altijd nagepraat.

Interesse?
Mail naar utrecht@vvao.nl of neem contact op met Margreet Zoutewelle

Eerst komende bijeenkomst dinsdag 29 november

Emily om 18.45 in Springhaver. 

Zie ook:  https://www.springhaver.nl/films/emily-2/

Zelf kaartje reserveren en kopen. We treffen elkaar voor de voorstelling bij de bioscoop. Na afloop napraten in het cafe.

Film op zondag kring voorheen DVD kring

Op zondagmiddag om de 6 weken komen we bij elkaar voor een film en een lunch of drankje. Ook lenen we elkaar films; we hebben in totaal al ruim 400 films uitgewisseld.

Interesse?
Mail naar utrecht@vvao.nl of neem contact op met Cor Jonker of Hester Eymers

 

Kunstkring en kunstactiviteiten

Sinds 2010! Is Leny Gubbi het boegbeeld van de kunstkring. In die 12 jaren heeft zij vele bezoeken, gemiddeld 10 per jaar, aan musea en andere kunstinstellingen georganiseerd voor leden van de utrechtse kunstkring. Nu zij een andere functie binnen de vvao heeft aanvaard ontstond er een vacature. 

Wij, Flox den Hartog Jager en Wendela Lensvelt, hebben sinds kort het ‘stokje’ overgenomen. 

Onze belangstelling voor de kunsten is iets breder dan louter de museale kunsten. Voor het komend jaar hebben wij daarom een programma samengesteld waarbij we ongeveer Iedere 6 weken een andere kunstvorm centraal stellen. We blijven in en rondom Utrecht, en bezoeken zo mogelijk de iets kleinere podia. Denk bijvoorbeeld aan kleinkunst in het Werftheater, Galerie Kunstliefde, een bezoek aan het atelier van een kunstenares, kameropera, Farmstead jazzclub, Hertz in Tivoli-Vredenburg, het literatuurhuis, een dansvoorstelling en natuurlijk in de zomer een beeldentuin. Wellicht is het mogelijk een activiteit te combineren met een van de andere kringen zoals de de film- de literatuur- of de wandelkring. 

 

We willen graag ook de cultuurliefhebbers binnen de vvao die overdag werken de mogelijkheid bieden mee te gaan in ons aanbod. Vandaar dat we in het programma activiteiten opnemen die deels overdag deels ‘s avonds zijn. En natuurlijk zijn introducés altijd welkom. Bij voorstellingen reserveren en betalen wij voor de gehele groep. Bij aanmelding krijg je direct een betaalverzoek op je telefoon om het kaartje te betalen. Annuleren is dus NIET mogelijk. Laten vervangen WEL.

 

Heb je na het lezen van deze korte aankondiging belangstelling voor ons programma, wil je meer weten over onze activiteiten, of tussentijdse aankondigingen ontvangen stuur dan een mail naar: Kunstklubvvaoutrecht@gmail.com. Iedereen is welkom, ook als je geen 'lid' bent van de KunstKring.

 

Interesse?
Mail naar utrecht@vvao.nl of neem contact op met Flox den Hartog Jager of Wendela Lensvelt via Kunst Club VVAO Utrecht

 

 

Zaterdag 10 december 15.00 uur Singer Laren Tentoonstelling de Nieuwe Vrouw (met rondleiding, mits er 10 mensen meegaan)

Museumkaart geldig. Rondleiding 10 euro
Meer info: https://www.singerlaren.nl/nl/agenda/983/Toorop_Dumas_Loeber_Sluijters_Besnyo_Israels_Berg_en_vele_anderen_/De_Nieuwe_Vrouw
Aanmelden tot 1 december op Kunstclub  met vermelding van je 06 nummer ivm. de betaling via een tikkie.

Zondag 15 januari  2023 20.30 uur Blauwe Zaal Stadsschouwburg Before After musical door gezelschap Oatmilk 

Meer info: https://stadsschouwburg-utrecht.nl/agenda/seizoen-2022-23/before-after/
Aanmelden vóór 20 oktober 2022 op Kunstclub  met vermelding van je 06 nummer ivm. de betaling van 20 euro via een tikkie.

Vrijdag 17 februari tentoonstelling Suze Roberson in het Panorama van Mesdag in Den Haag

Suze Robertson is een Nederlandse kunstenares, een krachtig mens en een ten onrechte vergeten tijdgenoot van van Gogh. 

Meer over haar leven en schilderkunst is te zien in de Youtube documentaire https://www.youtube.com/watch?v=sueEjrshjQQ

Suze schilderde op dezelfde plekken als van Gogh en duidelijk is dat de makers van de documentaire haar werk beter vonden dan dat van Vincent.
We hebben een reservering voor een rondleiding om 13 uur. Er kunnen 15 mensen mee. Kosten rondleiding: 11 euro, toegang museum 15 euro; museumkaart gratis.

Aanmelden: Kunstclub 


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2022 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED