Cultuur

Museum, Film en Theaterkring

Museum:

Als je houdt van een mooie of bijzondere tentoonstelling, dan ben je bij de Museumkring aan het juiste adres. Een aantal keren keer per jaar gaan we samen per auto of met de bus naar een interessante tentoonstelling of een museum, soms met en soms zonder een gids of rondleider. Onze museumkring bezoekt meestal musea in de provincies Groningen en Drenthe. Naast het uitwisselen van de opgedane indrukken wordt belang gehecht aan het  gezelligheidsaspect, zoals het gezamenlijke koffiedrinken of lunchen.

Verdere informatie kun je krijgen via ons secretariaat.

Theater:

Naar toneel, cabaret of dans? Meld je aan bij deze kring en samen met anderen kun je naar verschillende voorstellingen! We bezoeken theaters in onze regio. Alle VVAO-leden zijn welkom!

Film:

Eenmaal per maand gaan we naar een film in Kinepolis. Na afloop van de film is er gelegenheid iets te drinken en na te praten over de film. Soms is er ook een etentje vooraf. Iedereen is welkom. Enkele middagen is er voor vijftigplussers een filmmiddag:

Cine+.

Verdere informatie kun je krijgen via ons secretariaat.

 

Inter-culturele kring

De Internationale kring is ontstaan door contacten van enkele van onze leden met een aantal buitenlandse vrouwen.
Door gesprekken over alledaagse zaken, maar ook over problemen die deze vrouwen ondervonden, is dit contact hechter geworden.

Er zijn gesprekken over ondermeer de verschillende culkturele achtergronden en de verschillen in waarnemen, denken en handelen.

Verder informatie kun je krijge via H. te Winkel.


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED