Netwerken en kringen met diverse belangstelling

Kookkring

De Kookkring gaat 23 juni 2022 van start met 7 leden. 

Je bent van harte welkom om nog aan te sluiten.

Meer informatie op de besloten website of stuur een mail met je vraag naar haarlem@vvao.nl.

Kring '94

Kring ’94, dankt haar naam aan het jaar van oprichting. Toen heette hij nog Juniorenkring. Wij zijn nu een groep vrouwen tussen de 48 en de 62 jaar, dus niet meer zo jong. De kring bestaat uit ongeveer 10 leden. Bijna alle leden hebben een reguliere baan en/of een gezin. Wij proberen zo’n 8 keer per jaar bij elkaar te komen. In januari stellen we meestal een programma samen “ter lering en de vermaak.” Favoriete onderwerpen zijn: praten over je werk, workshops in communicatie en eenmaal per jaar bezoeken we een museum. We houden ook van creatieve dingen. Zo hebben we vorig jaar een workshop parels knopen gedaan. Laagdrempelige zaken als een bioscoopbezoek of een wandeling in de omgeving zijn ook favoriet. Wij verwelkomen graag nieuwe leden!

"Midi"kring

De midikring is een leeftijds- en fasegebonden groep.

Er zijn 5 bijeenkomsten per jaar die door de leden bij toerbeurt worden georganiseerd. Zo hebben we een gevarieerd programma. De avonden zijn bij een van de leden thuis Daarnaast hebben we sinds kort 4 x per jaar een lunch.

De kring staat niet open voor nieuwe leden.

Onderwijskring

De Onderwijskring bestaat uit zestien leden die in het onderwijs of op een andere manier met kinderen, voornamelijk pubers hebben gewerkt of nog werken. Wat de leden bindt is een blijvende belangstelling voor de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, opvoeding en de ontwikkeling van het brein. Zes keer per jaar bespreken we een boek op dat gebied, nodigen iemand uit die in het veld werkzaam is of bezoeken bijvoorbeeld een film over een leraar die het heel goed doet.


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED