Literatuur

Leeskring Boek Delen

Contactpersoon: Marieke Dommerholt

In het voorjaar van 2016 is deze leeskring gestart en bestaat begin 2023 uit 6 vrouwen. Per bijeenkomst wordt er een aantal boeken gelezen aan de hand van een bepaald thema of een aantal boeken van eenzelfde schrijver. Één van de vrouwen is gastvrouw, een ander heeft de rol van gespreksleider, omdat ze deze bespreking heeft voorbereid. Bij het begin van de bespreking geeft ieder aan welke boeken zij gelezen heeft.

Leeskring Lekker lezen

Contactpersoon: Willemien Wallinga-de Jonge

Deze leeskring van de VVAO startte in het voorjaar van 2006. Het gezelschap is beperkt van omvang. Dit heeft alles te maken met de programmering van de bijeenkomsten. Een van de leden is gastvrouw. Na een gezamenlijke maaltijd met uitbundige gesprekken wordt de avond verder besteed aan het bespreken van een boek (diverse genres) of een oeuvre van een schrijver. Een tweetal (niet de gastvrouw) bereidt de bespreking voor, verzorgt informatie en leidt de discussies. Het format is wisselend van karakter.

Leeskring Mozaïek

Contactpersoon: Eefje Lambeck

Leeskring Mozaïek is gestart in mei 2014.

De groep heeft begin 2023 vijf leden en komt gemiddeld 4 keer bij jaar bijeen bij een van de leden thuis (gastvrouw).

Leeskring Dames Leesplezier

Contactpersoon: Henny Kramers en/of Marion Gerverdinck.

Het aantal bijeenkomsten per jaar is ongeveer 5. De kring is begonnen in 2020 met 7 leden. Sinds december 2022 bestaat de kring uit het maximale aantal van acht.

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED