CLUB 33

Carrière

Vrouwen lopen nog steeds overal tegen zaken aan als ‘mansplaining’ en politieke spelletjes. Hoe hou je je hierin staande? Wat is de juiste strategie? Bij Club 33 versterken jonge, ambitieuze vrouwen elkaar in hun carrière door ervaringen uit te wisselen. Heel verfrissend met vrouwen uit allerlei sectoren: zo hoeft je leidinggevende of collega niet mee te luisteren. Handig als je nog promotie wil maken. Bij de VVAO worden lezingen en workshops georganiseerd of je kunt ze zelf initiëren. Denk aan intervisie, loopbaantraining en stratego voor vrouwen.

 

Bestuurservaring en organisatorische ‘skills’

Krijg of verdiep bij de VVAO bestuurservaring en organisatorische ‘skills’. Leer met elkaar een begroting opstellen, organiseer een lezing of zet een programma op. Dat is zeer nuttig voor jonge, ambitieuze, hoogopgeleide vrouwen: de leiders van de toekomst. Je kunt bij een regionale afdeling beginnen of landelijk bij Club 33.

 

Internationaal

Ga je naar het buitenland of zit je daar al? De VVAO brengt je in contact met vrouwenorganisaties over de hele wereld. Zo doe je gemakkelijk contacten op met gelijkgestemden. Ook kun je deelnemen aan projecten die regelmatig lopen of zelf een project initiëren met behulp van VVAO-connecties.


VVAO-fondsen

Voor ambitieuze studenten en afgestudeerden zijn er binnen de VVAO verschillende fondsen beschikbaar. Zo kun je een promotiebeurs krijgen of de middelen voor een buitenlands congres.

 

Gezocht

Enthousiaste, jonge vrouwen om mee te bouwen aan een klasse VVAO-sectie voor jonge professionals. Neem contact met ons op via jongeren@vvao.nl. De VVAO is een vereniging voor hoogopgeleide vrouwen die acteert op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau.

Contact met de afdeling

Contact met de kringen

Kringen


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED