Elske Doets: Zakenvrouw 2017, Inspirator, Schrijver, Spreker en eigenaar Doets Reizen

Sinds haar uitverkiezing als ‘Zakenvrouw van het jaar 2017’ zijn er deuren voor Elske opengegaan. Zo poneert ze, naast het ondernemerschap, in de media met regelmaat haar opvattingen over tal van onderwerpen zoals zakendoen, diversiteit, klimaat, toerisme, vrouwenquotum en kansengelijkheid. Haar missie is mensen in beweging krijgen: ondernemender, zelfverzekerder, onafhankelijker en met meer oog voor de planeet.

Uit haar toekomstvisie is in 2017 de Young Lady Business Academy voortgekomen voor jonge vrouwen van 15 tot en met 24 jaar. Elske zet zich met deze Academy in voor kansengelijkheid voor vrouwen, waarbij centraal staat het ruim baan geven aan talent, meer diversiteit en de kracht van vrouwelijk ondernemerschap.

Elske’s nieuwe missie is voortgekomen uit de coronatijd: het bestrijden van eenzaamheid. Daartoe heeft Elske de start-up BuddyBold opgericht: door een slimme match tussen senioren en jongeren wordt de belevingswereld van senioren vergroot en levert het junioren een leerzame bijbaan op.

De wereldwijde discussies over klimaatverandering, biodiversiteit en natuurbescherming op de voet volgend, heeft Elske ook de groeiambities van Doets Reizen aangepast door o.a. een nieuw, relaxed reisconcept te introduceren.

Elske heeft diverse boeken geschreven: ‘Het lef om gelukkig te zijn’ (2018), ‘Bloei, een nieuw scenario voor groei’ (2020) en ‘De leeftijdsloze samenleving’ (2023).

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED