Homepage > In gesprek of uitgepraat?

In gesprek of uitgepraat?

12 september

Unieke, interactieve info- en debatavond over jouw invloed op je leefomgeving. Wat is burgerparticipatie, helpt dat ook en wat doet de gemeente Zwolle? De avond is openbaar en gratis toegankelijk.

Zit op je praatstoel!
Omvangrijke kwesties die echt urgent zijn, polarisatie en burgers die zich niet gehoord voelen: we zitten er middenin.
Kunnen we zelf positief bijdragen aan dit maatschappelijk spanningsveld? En hoe dan?
Hoe effectief zijn burgerinitiatief, burgerparticipatie en burgerberaad, en wat is er allemaal mogelijk in Zwolle en regio? Kun je invloed hebben op klimaat en woonproblemen?

'In gesprek of uitgepraat' deelt kennis hierover, vanuit wetenschap en maatschappelijke praktijk, en biedt een open, levendige panel- en publieksdiscussie.
Het programma met scherpe sprekers draait om oriënteren, informeren en inspireren. Er kan wellicht meer dan je denkt om kloven te overbruggen. Een uitdaging dus om op je praatstoel te gaan zitten en mee te doen!

Reserveer HIER je plaats in de Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a, Zwolle

Programma

  • Christine Bleijenberg, lector hogeschool Den Haag, over de mogelijkheden en effectiviteit van burgerparticipatie
  • Monique Schuttenbeld, wethouder in Zwolle, over de inzet van Zwolle op gebied van burgerparticipatie en de praktijkervaring
  • Panel, met de sprekers en vertegenwoordigers van burgerinitiatieven en de jongerenraad, gaat in gesprek met de belangrijkste aanwezigen: het publiek!

Reserveer een ticket en sluit gratis aan in de Stadkamer op 12 september. Vrouwennetwerkvereniging VVAO Zwolle opent met deze avond een nieuw jaar van kennisdelen en verbinden, en heet je van harte welkom!
 

Plaats: Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a, Zwolle.
Aanvang: 20.00 uur, inloop 19.30 uur

 

Reserveer HIER je ticket

 

Contact
VVAO Kantoor 
Pieter de Hoochlaan 11
2343 CP Oegstgeest
kantoor@vvao.nl

© 2024 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED