VVAO actie Turkije

Stel je voor dat er tijdens jouw studententijd een aardbeving heeft plaatsgevonden. Waardoor je misschien niet alleen je huis, familieleden en vrienden verliest, maar ook de financiële middelen om je studie voort te zetten. Jij bent misschien de eerste vrouw binnen jouw familie die de intelligentie, de wil en het doorzettingsvermogen heeft om te kunnen studeren. Wat als jouw familie haar hoop op een beter toekomst op jou heeft gericht.

En je gemotiveerd bent en goede cijfers haalt totdat alles verwoest wordt door die aardbevingen. Niet alleen jouw toekomst, maar die van je hele familie ligt letterlijk in puin.

Onze VVAO weet als geen ander hoe belangrijk het is dat vrouwen kunnen studeren. Dat we verder moeten kijken dan dit moment. Dat we studentes in het rampgebied hoop moeten geven, hoop op een betere toekomst.


Want hoop doet leven

Daarom roept de Maatschappelijke Actie kring in Amersfoort alle VVAO leden op om in actie te komen om financiële middelen te werven t.b.v. vrouwelijke studenten in het rampgebied.

Misschien ben je docent en willen jouw studenten iets bedenken om studentes in Turkije te helpen. Misschien heb je een ander goed plan voor een inzamelingsactie of misschien wil je niks organiseren, maar wel doneren.

Alles is goed.
 

Onze actie loopt t/m 30 april a.s.

Onze Turkse zusterorganisatie TAUW is ontzettend blij met onze donaties.
Helaas is er geen zusterorganisatie in Syrië, zodat we ons nu eerst op Turkije richten.
De ANBI stichting van de VVAO, heeft haar rekeningnummer beschikbaar gesteld: MATellegen:  NL42INGB0006635713

Doneer zo spoedig mogelijk o.v.v. actie Turkije en jouw VVAO afdeling.

Je bijdrage kun je aftrekken van je belastingaangifte.


Kunnen de Turkse studentes op je rekenen? 

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED