Leny Gubbi stelt zich voor

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 19 juni jongstleden stond mijn verkiezing voor het HB, portefeuille Senioren, op de agenda. Dat ik werd gekozen was mooi. Ik ga hard aan de slag om allerlei onderwerpen die ons senioren aangaan, interesseren en bezighouden over het voetlicht brengen en een hopelijk interessant en interactief programma aanbieden.
 

Leny Gubbi, portefeuillehouder Senioren
VVAO, Afdeling Utrecht
 

Ik ben 73 jaar en woon in het midden van het land in het historische IJsselstein. Ik ben lid van de afdeling Utrecht, waar ik al vele jaren museumbezoeken organiseer en met veel plezier geniet van het Buurtavontuur Lekstroom.

 


Mijn achtergrond

Nadat ik de MMS en de Directiesecretaresse opleiding Schoevers had voltooid heb ik 2 jaar Nederlands MO gedaan. Ik wilde graag lerares worden. Toen dat niet lukte heb ik naast mijn fulltime baan – en dat was 40 uur per week – een parttime HBO-opleiding Personeelswerk gevolgd van in totaal 5 jaar. Daar was ik ongeveer 25 uur in de week mee bezig, dus veel tijd voor hobby’s was er niet. Op mijn 26e was ik ‘personeelschef’ in een bedrijf van 140 medewerkers. Een goede leerschool, want ik deed alles alleen van de personeelsadministratie tot beleidsontwikkeling.

Druk bestaan

Inmiddels was ik getrouwd en begonnen aan een studie aan de Open Universiteit (Arbeids- en Organisatiesociologie en -psychologie). Daarmee ben ik gestopt toen ik kinderen kreeg. Ik ging parttime werken als personeelsadviseur of ambtelijk secretaris medezeggenschap. Ik ben jarenlang in de plaatselijke politiek actief geweest, veel vrijwilligerswerk gedaan en nog. En dit heb gecombineerd met creatieve cursussen en een opleiding aan het Utrechts Centrum voor de Kunsten.

Doctoraal

Toen ik begin 50 was vond ik weer een baan als personeeladviseur en kon ik bij de Open Universiteit mijn studie afronden en nog net op tijd mijn doctoraal halen, omdat toen de bachelor-mastervariant werd ingevoerd. Sinds twee jaar ben ik lid van de beleidsgroep Zorg, Wonen en Omgeving van FNV Senioren. Daar ben ik bezig met een project Medezeggenschap en betrokken bij andere acties. Ik volg zo goed mogelijk de ontwikkelingen op het gebied van zorg, welzijn en wonen van senioren. En dat is nogal wat tegenwoordig. Ik hoop jullie te ontmoeten, digitaal en persoonlijk.

Contact
VVAO Kantoor 
Moerbeilaan 8
1231 BM Loosdrecht
kantoor@vvao.nl

© 2023 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED