Cookie Statement

Cookie policy Nederlandse Vereniging van Vrouwen met Hogere Opleiding, optredend onder de naam VVAO

 

 

1         Algemeen

  1. Deze cookie policy ("Cookie Policy") regelt het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën als onderdeel van uw gebruik van onze Website (de "Website") en de bijbehorende diensten (hierna samen aangeduid als "Diensten"). Deze verwerking wordt uitgevoerd door Nederlandse Vereniging van Vrouwen met Hogere Opleiding, optredend onder de naam VVAO als verantwoordelijke voor de verwerking, gevestigd te N.C.B.-laan 45 5462GB Veghel ("wij”, “ons"), geregistreerd bij de KvK onder het nummer 40407142 in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.
  2. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van een toestel worden opgeslagen en bepaalde informatie bevatten, waaronder soms ook persoonsgegevens. Wanneer u onze Website en/of Diensten gebruikt, verzamelen en verwerken wij ook andere persoonlijke informatie dan via cookies en soortgelijke technologieën. Als u meer wilt weten, lees dan onze Privacy Policy.
  3. Door gebruik te blijven maken van onze Website en/of Diensten, erkent u dat u deze Cookie Policy zorgvuldig heeft gelezen en dat u ermee instemt zonder voorbehoud.
  4. Wij behouden ons het recht voor deze Cookie Policy van tijd tot tijd te wijzigen, aan te vullen of te vervangen. Dergelijke wijzigingen, toevoegingen of vervangingen zullen onder uw aandacht worden gebracht via onze Website en/of Diensten. Als u het niet eens bent met deze wijzigingen, toevoegingen of vervangingen, vragen wij u een e-mail te sturen naar kantoor@vvao.nl. Indien wij hiervan geen mededeling hebben ontvangen binnen drie (3) werkdagen nadat de wijzigingen, aanvullingen of vervangingen via onze Website of Diensten aan u zijn meegedeeld, wordt u geacht alle wijzigingen, aanvullingen of vervangingen te hebben aanvaard.

 

 

2         Welke cookies & waarom

  1. Wanneer u onze Website bezoekt en/of gebruikt, plaatsen wij cookies of gebruiken we soortgelijke technologieën waarmee we persoonsgegevens over u verzamelen en verwerken. Dergelijke cookies en soortgelijke technologieën omvatten onder meer:

Naam

Type

Doel

Bewaartermijn

lang

First Party

Registreert taal instellingen van de bezoeker

Sessie

_gid

First Party

Wordt gebruikt om je te identificeren als een bezoeker van deze site. Dit wordt bereikt door het genereren van willekeurige getallen. Er wordt geen persoonlijke informatie of gegevens bijgehouden.

1 dag

_ga

First Party

Wordt gebruikt om je te identificeren als een bezoeker van deze site. Dit wordt bereikt door het genereren van willekeurige getallen. Er wordt geen persoonlijke informatie of gegevens bijgehouden.

2 jaar

_gat

Statistisch

Cookie-naam die wordt geassocieerd met Google Universal Analytics. Wordt gebruikt voor het controleren van de hoeveelheid aanvragen en het verzamelen van data te beperken op druk bezochte sites

sessie

p.gif

Functioneel / Statistisch

Niet geclassificeerd - typekit.net

Sessie

vuid

First Party

Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina's zijn gelezen. Dit is een gevolg van het gebruik van Vimeo filmpes. Uitschrijven voor deze cookies kan via vimeo.com

2 jaar

_hjIncludedInSample

Tracking

Om inzicht te krijgen in waar gekeken en geklikt wordt op onze website wordt gebruik gemaakt van Hotjar cookies. Met behulp van de gegevens die door deze cookies worden verzameld kunnen we analyseren wat er op de website gedaan wordt om de website te kunnen verbeteren. Deze cookie wordt geplaatst bij het bezoek aan een pagina waarop de Hotjar code staat. De cookie bevat een unieke identifier (UUID), die het mogelijk maakt om dezelfde bezoeker op meerdere pagina's en sessies te volgen. Deze sessie cookie wordt geplaatst om Hotjar te laten weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef.

Sessie

 

  1. U kunt voorkomen dat cookies worden geplaatst of reeds geplaatste cookies verwijderen door uw instellingen in uw browser aan te passen. Hulp bij het aanpassen van deze instellingen kunt u vinden op de website van de browser die u gebruikt. Houd er rekening mee dat het niet toestaan van cookies bij het bezoeken van de Website ertoe kan leiden dat sommige of alle functies van de Website niet naar behoren werken.

 

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, kunt u altijd contact met ons opnemen via het e-mailadres kantoor@vvao.nl.

Blijft u ontevreden over ons antwoord, dan staat het u vrij om een klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens. Ga voor meer informatie naar https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit Cookie statement maakt deel uit van het VVAO Privacy statement dat elders op deze website te vinden is.

Dit Cookie statement is opgesteld in mei 2018 en van kracht sinds 29 mei 2018.