30-8 Najaarsuitje Haarlem (dus niet in september). 

Zoals eerder aangekondigd gaan we naar Haarlem en het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur ontvangst in de Jopenkerk met koffie
10.30 uur lezing over Haarlemse heldinnen
11.00 uur start wandeling door Haarlem
12.30 uur terug in de Jopenkerk voor de lunch
14.00 uur einde programma.

Toelichting: In de Jopenkerk is een brouwerij gevestigd met op de bovenverdieping een restaurant  met open vide alwaar ze ons op zondagmorgen Corona proof kunnen herbergen. De bovenverdieping is te bereiken via een trap van 18 treden, geen lift aanwezig. We krijgen een lezing waarbij gebruik wordt gemaakt van microfoon en versterking. De wandeling start vanaf de Jopenkerk en er is een gids per 5 of 6 deelnemers. Na de stadswandeling van 1,5 uur keren we terug naar de Jopenkerk. Een van de gidsen houdt een kortere wandeling van 1 uur voor dames die liever minder lang lopen (maximaal 5 deelnemers). We hebben 6 gidsen  die verschillende wegen volgen maar die allen de historische hoogtepunten van de stad Haarlem laten zien. De hofjes zijn gesloten i.v.m. Corona.

Bereikbaarheid: De Jopenkerk ligt aan de Gedempte Voldersgracht in het centrum  tegenover de uitgang van Parkeergarage Raaks. Het is ca. 20 minuten lopen vanaf station Haarlem.

Parkeren kost in parkeergarage Raaks  € 2,98  per uur,  (op straat parkeren kost in Haarlem € 4,50  per uur, geldt op zondag vanaf 13.00 uur. ) 

Inschrijven: Het maximum aantal deelnemers is 30,  i.v.m. de enig beschikbare locatie. De kosten bedragen € 30,- per persoon. Na peiling onder de leden hebben 20 dames  een mail gestuurd en hun belangstelling laten blijken dat is geen inschrijving  want dat gaat als volgt:
Maak € 30,- over naar rekening NL58 RABO 0109254961 tnv VVAO afdeling Gooi en Eemland onder vermelding van NAZOMERUITJE. Hoewel bij dit rekeningnummer een andere plaatsnaam kan verschijnen bijv. Veghel is dit toch het rekening nummer van onze afdeling.

  1.   Vermeld je naam zoals wij die kennen (dus: Carola van der Schoot en niet Mw C.B. van Beek) en je woonplaats.
  2.   De betaling is je aanmelding, je hoeft niemand te mailen alleen snel te betalen.
  3.   Na betaling word je geïnformeerd over verdere details zoals adressen en telefoonnummers.
  4.   Met vragen kun je bellen met Carola van der Schoot 06-53386868 of mailen naar cspz@cistron.nl
  5.   Inschrijving sluit op 22 augustus 2020.
  6.   Wie het eerst komt het eerst maalt, van de inschrijvingen boven de 30 maken we een wachtlijstje voor het geval er onverhoeds wordt afgezegd.
  7.   Je ontvangt nog een bevestiging met een overzicht van de overige deelnemers.
  8.   Als je niet mee kunt door overschrijving van het  maximum aantal deelnemers word je hierover geïnformeerd en storten we het geld terug.

Annuleren vanuit de Cie Nazomeruitje : vindt plaats wanneer het weer te slecht is om te lopen, wanneer er een Corona uitbraak in het centrum van Haarlem is geweest, wanneer overheidsmaatregelen samenkomsten verbieden.

Wij verheugen ons op deze samenkomst in Corona-tijd en zien uit naar jullie komst op 30 augustus, hartelijke groet,

Cie nazomer uitje Carla Uitenbroek, Carola vd Schoot.