Over de afdeling

Welkom bij de afdeling 's Hertogenbosch-Tilburg

De afdeling 's-Hertogenbosch-Tilburg is een afdeling met bijna 180 leden. Onze leden wonen in het gebied van Oss, richting ’s-Hertogenbosch en dan via Tilburg naar de Belgische grens.  De afdeling 's-Hertogenbosch-Tilburg is opgericht in 1951.

Leden ontmoeten elkaar tijdens maandelijkse bijeenkomsten waarin een jaarthema centraal staat en bij kringactiviteiten. Er zijn bijna 20 kringen actief, zoals eet-, lees-, cultuur-, wandel-, tuin- en internationale kringen (zie onze jaarverslagen uit 2017 en 2018).

De afdeling ’s-Hertogenbosch-Tilburg is ambitieus en actief. Zij wil voor bestaande én nieuwe leden een aantrekkelijke vereniging zijn. 

Nieuwe leden zijn welkom. Wil je nieuwe contacten op doen, netwerken, kennis delen of gezelligheid vinden, wordt dan lid. De VVAO biedt veel mogelijkheden. Voel je uitgenodigd om vrijblijvend een activiteit van de vereniging bij te wonen: neem contact met ons op via e-mailadres denboschtilburg@vvao.nl. Via dit mailadres is ook meer informatie te verkrijgen. En neem een kijkje op onze Facebook-pagina 

Noteer alvast de data 2020: 12 maart, 8 april, 7 mei en 10 juni 2020  & aanbevolen is de viering van 8 maart in Zwolle Vrij, gloedvol en feestelijk: beleef VVAO!

Monique Westerlaken
voorzitter van de afdeling

Afdelingsbestuur

Het bestuur van de afdeling Den Bosch - Tilburg bestaat uit:

Monique Westerlakenvoorzitter

Angela de Visser, penningmeester

Margreet Slee

Jolanda Wevers