Over de afdeling

De afdeling 's-Hertogenbosch-Tilburg is een afdeling met ruim 190 leden. Onze leden wonen in het gebied van Oss, richting ’s-Hertogenbosch en dan via Tilburg naar de Belgische grens.  De afdeling 's-Hertogenbosch-Tilburg is opgericht in 1951.

Leden ontmoeten elkaar tijdens maandelijkse bijeenkomsten waarin een jaarthema centraal staat en bij kringactiviteiten. Er zijn ruim 30 kringen actief, hierbij valt te denken aan een eet-, lees-, cultuur-, wandel-, tuin- en internationale kring.

De afdeling ’s-Hertogenbosch-Tilburg is ambitieus en actief. Zij wil voor bestaande én nieuwe leden een aantrekkelijke vereniging zijn. Ieder jaar is er een jaarthema: in 2018 is dat de kracht van kennis. Rondom dit jaarthema organiseren we aansprekende activiteiten. 

Nieuwe leden zijn bij onze afdeling welkom. Wil je nieuwe contacten op doen, netwerken, kennis delen of gezelligheid vinden, wordt dan lid. De VVAO biedt veel mogelijkheden. Voel je uitgenodigd om vrijblijvend een activiteit van de vereniging bij te wonen: neem contact met op ons via e-mailadres denboschtilburg@vvao.nl. Via dit mailadres is ook meer informatie te verkrijgen.  

Afdelingsbestuur

Het bestuur van de afdeling Den Bosch - Tilburg bestaat uit:

Monique Westerlakenvoorzitter

Marielle van Cromvoirt

Dineke Beerenboom

Thelma Lont

Angela de Visser

Adja Waelput