Jubileumweekend VVAO

 VVAO 100 jaar

Uitnodiging jubileumweekend VVAO

Met trots nodigen we je uit voor het jubileumweekend van de VVAO in het weekend van 1 tot en met 3 juni 2018 in ’s-Hertogenbosch. Het programma van vrijdagavond tot en met zondagmiddag kent diverse onderdelen, waarvoor je je afzonderlijk of in zijn geheel kunt inschrijven.

Trots, want we vieren maar liefst 100 jaar VVAO én empowerment van vrouwen in Nederland en daarbuiten. Een bruisend feestweekend, waarbij we met vorm en inhoud ook een verdiepingsslag aan de doelstellingen van en een impuls aan de VVAO anno 21ste eeuw geven.

Het jubileumweekend is toegankelijk voor alle leden én niet-leden die tot onze doelgroep behoren. Leden krijgen voorrang bij de inschrijving. Introducees zijn van harte welkom! Zodra er nieuwe informatie bekend is wordt dat hier geplaatst. Nu al benieuwd? Bekijk de trailer onderaan deze pagina.

Hartelijke groet,

namens het hoofdbestuur,

Jeanne Martens, voorzitter.

 Aanmelden

 

Programma

Bekijk hier het volledige programma

Vrijdagavond 1 juni ALV

Feestelijke Algemene Leden Vergadering in Jheronimus Academy for Data.

Zaterdagochtend 2 juni Symposium LEER!

Een dynamische en theatrale talkshow in Theater aan de Parade waarin onderwijs centraal staat.
We zijn er trots op om aan te mogen kondigen dat Angela Saini als spreker komt (BBA journalist en schrijver van onder andere het boek Ondergeschikt, Hoe kennis over vrouwen ons misleidt en wat we daaraan kunnen doen). Meer over haar weten? Kijk op haar site.
Naast Angela als keynote spreker hebben we een interessant panel over het thema 'leren', zijn er korte optredens en een dynamisch programma.

Netwerklunch in Theater aan de Parade.

Zaterdagmiddag 2 juni Opening expositie ‘In Their Footsteps’ in Museum Slager

Na de lunch vindt de opening van de tentoonstelling In Their Footsteps plaats. We treden in de voetsporen van toonaangevende vrouwen en zien 100 jaar vrouwengeschiedenis de revue passeren. Naast het bezoeken van de tentoonstelling is het mogelijk om andere programma onderdelen bij te wonen.

Zaterdagavond 2 juni ManManMan, wat ‘n Feest

We sluiten deze prachtige dag af met eten en cultuur. Een beetje Foodfestivalachtig met een diversiteit aan aanbod voor wat betreft eten en korte optredens die bezocht kunnen worden. Dit in diverse ruimtes en verschillende sferen in lijn met het thema ‘100 jaar Heads & Heels’. Ook mogen de voetjes van de vloer!

Zondag 3 juni VVAO Womens Run

Ben je sportief? Doe dan mee aan de hardloopwedstrijd op zondag 3 juni. Misschien leuk om met een team van je afdeling deel te nemen? Je mag ook komen aanmoedigen of helpen.

 

 


Bekijk de trailer