Op 12 september aanstaande nodigt het Hoofdbestuur van de VVAO u, en introducees, uit voor een picknick op landgoed Parc Broekhuizen in Leersum en een lezing over ‘Edelen en Bedelen’ van Francisca Laporte.

De lezing van Laporte begint om 12.00 uur in het koetshuis van Parc Broekhuizen. Daarna krijgt iedereen een eigen picknickmand en -kleed uitgereikt en kan een heerlijke plek worden gezocht op het immense grasveld voor het landgoed. Bij slecht weer is de picknick in het koetshuis. Voor deelnemers die dat willen en kunnen maakt maakt Laporte daarna een wandeling naar Overlangbroek en weer terug (11 km). Onderweg vertelt Laporte over het landschap, de historie en de natuur, gelardeerd met persoonlijke anekdotes. Ook zullen verbanden gelegd worden tussen toen en nu.


Aanmelden via het aanmeldformulier
Kosten VVAO-leden: € 35,00 per persoon
Kosten introducees: € 40,00 per persoon
Kledingadvies: goed schoeisel en de benen bedekt i.v.m. brandnetels en teken.

Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst. Introducees zijn van harte welkom. Er is in verband met corona maximaal plaats voor 50 deelnemers. Indien er meer belangstelling is, dan zal een tweede datum worden geprikt. Zijn er nog vragen, stuurt u dan een mail naar kantoor@vvao.nl.