In september organiseren de afdelingen Deventer en Zutphen de - intussen traditionele - regio-avond.  Dit jaar is de afd. Deventer gastvrouw. Graag nodigen we jullie allemaal uit om op donderdag 26 september bijeen te komen in de nieuwe bibliotheek aan de Stromarkt te Deventer om te luisteren en te praten over het veranderende onderwijs in de digitale wereld.

“Youtubedocenten, bedankt” en “Dankzij Youtube haal ik mijn examen” zijn kreten die we in de media lezen tijdens de examentijd. Vervangt de computer de docent?

We hebben mevrouw Anka Mulder, voorzitter van het College van Bestuur van Saxion, bereid gevonden haar expertise met ons te delen. Zij zal ons haar visie geven: er bestaat een zwart-wit beeld over digitalisering in het onderwijs; het is zaak te voorkomen dat er digibeten afstuderen en er een tweedeling in de samenleving ontstaat. Mevrouw Mulder zal na haar verhaal in discussie gaan met de zaal op basis van stellingen.

Een actuele kwestie in een prachtig nieuw gebouw in Deventer, dat alleen is een bezoek meer dan waard!

Graag zien we jullie allemaal op donderdag 26 september in de nieuwe bibliotheek, Stromarkt 18, 7411PK te Deventer. Ontvangst met koffie en thee vanaf 19.30, de avond begint om 20.00 uur. Drankje na afloop. 

De Stromarkt is ca 10 minuten lopen vanaf het station en parkeren in de Centrumgarage is ’s avonds heel goedkoop. Parkeren op De Worp en overvaren met het pontje is ook een goede optie.

Aanmelden bij het secretariaat van de eigen afdeling graag vóór 10 september 2019, ivm catering in de bibliotheek! Introducees welkom.

contact afd. Deventer: vvao.secr.deventer@hotmail.com

contact afd. Zutphen: VVAOZutphen@gmail.com