Beste leden,

 

Gisteren hebben we de uitnodiging voor het landelijke lustrum per post ontvangen. Een reminder voor eerdere aankondigingen online.

 

Ik heb al van een aantal van de leden gehoord, dat men naar het lustrum gaat. Helaas zijn dat er nog maar bar weinig. Ik zou jullie dan ook willen vragen om je, zoals dat in de uitnodiging staat, je per ommegaande en in ieder geval voor 1 mei te willen aanmelden via het genoemde adres op de kaart.

 

Het is voor de organisatie noodzakelijk dat men op tijd een inschatting heeft van het aantal deelnemers. Er is zo hard aan gewerkt om dit lustrum vorm te geven, daar moeten we bij zijn!

 

Het lustrum (en vooral de zaterdag) heeft heel veel boeiends te bieden.

Divers, serieus, onderhoudend en wervelend zal het zeker zijn.

 

Ik vind dat je als VVAO-lid dit lustrum van 100 jaar niet mag missen.

100 jaar!

 

En vind je de hele dag wat te lang of te duur? Je kan ook een deel ervan meemaken. En veel andere VVAO-sters ontmoeten en ervaringen met elkaar uitwisselen en delen. Een unieke dag dus!

 

Zouden jullie het mij ook willen laten weten als je je hebt aangemeld?

Dan kunnen wij tegen die tijd een lijst uitdoen met deelnemers, die eventueel met elkaar kunnen carpoolen. Dat is wel zo handig.

 

Dames, ik vraag jullie met klem: laat de VVAO niet in de steek, toon je betrokkenheid en meld je massaal aan. Ik reken op jullie!

 

 

Met hartelijke groet, ook namens het bestuur,

 

Elisabeth Oets, voorzitter VVAO, afdeling Enschede