Tijdens de ALV van maart 2018 gaf Jeanne Martens uitleg over het programma van het lustrum in juni:

De VVAO viert dat zij als de oudste of één van de oudste vrouwenverenigingen 100 jaar bestaat. Er is een commissie bezig samen met het evenementen bureau Artishock om het programma te maken. Hierbij alvast de flyer die een tipje van de sluier oplicht.

Een inkijkje in het programma: 

Op vrijdagavond start het lustrumweekend met een feestelijke ALV.

Zaterdagmorgen is er een symposium met verschillende sprekers/spreeksters en daar tussendoor korte muzikale optredens en presentaties, voor elk wat wils. ’s Middags wordt de tentoonstelling geopend waarbij het thema 100 jaar vrouwengeschiedenis uitgebeeld wordt aan de hand van vrouwelijke boegbeelden gedurende die tijd.

Het diner ’s avonds gaat in de vorm van een soort food festival.

Op zondag is er voor sportievelingen een run door 's-Hertogenbosch.

Je kunt je vanaf eind maart aanmelden via de site waarbij je allerlei keuzes kunt maken naar gelang de verschillende onderdelen die je wilt bijwonen.

De afdeling Den Bosch-Tilburg inventariseert wie logeergelegenheid aanbiedt en zet dat op de site.

Verschillende afdelingen komen met een groep naar Den Bosch, sommigen hebben een bus gehuurd.  M.b.t. de reis: vanuit Zutphen rijdt de trein rechtstreeks naar Den Bosch en als je met een groepje gaat zijn de kosten laag te houden.

 Het belooft een leuk en interessant programma te worden en er is voor elk wat wils. Ook niet-leden zijn welkom.

Kijk eens om je heen met wie je erheen zou willen gaan: een medelid van de afdeling, je dochter, een vriendin, een kleindochter?