Kerstmis is achter de rug. Nu even tijd om terug te blikken. We hebben de meest gelezen artikelen van 2018 voor je op een rijtje gezet. Bijzondere verhalen over bijzondere vrouwen met aansprekende motto's om mee te nemen naar het nieuwe jaar. Veel leesplezier!

 

foto Adelheid Roosen, VVAO lustrum

Dit artikel gaat over het lustrumsymposium van de VVAO. Adelheid Roosen omarmt het motto van Pippi Langkous: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!"

 

Foto Angela Maas

 

Angela Maas is een zeer gedreven cardioloog. Over glazen plafonds zegt ze: “neem een hamer mee”. De afgelopen jaren heeft ze zich met niet aflatend doorzettingsvermogen ingezet voor ‘vrouwenharten’. Haar motto: "Bekijk vrouwenklachten niet door een mannenbril."

 

Een carrièreswitch maken als je veertig bent. Het kan, laat Sanne Oude Nijhuis zien. Haar motto: "Niet durven is zonde van je tijd!"

 

En dan nog dit:

foto Instock restaurant

En als je denkt 'Wat moet ik toch met al die restjes van het Kerstdiner?' Kijk dan in het kookboek Instock cooking of ga eten in de restaurants van Instock. Dan help je meteen voedselverspilling tegen te gaan. Ook een goed voornemen voor 2019!

 

Tot ziens in 2019!

Jorien Bakx & Ria Lindeman

redactie MAAK! KENNIS

 

PS: Wil je in 2019 op de hoogte blijven van nieuwe artikelen in MAAK! KENNIS, stuur dan een mail naar redactie@vvao.nl. Je ontvangt dan eens per 3-4 weken een mail met de nieuwste artikelen.