Colofon

MAAK! KENNIS is het online magazine van de VVAO, Vereniging van vrouwen met een hogere opleiding. Je vindt er informatie over persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke trends, arbeidsgerelateerde zaken, cultuur en media. Je kunt artikelen lezen en hierop reageren, filmpjes bekijken, foto’s bewonderen en veel meer.

  • MAAK! KENNIS deelt kennis en kennissen
  • MAAK! KENNIS verrijkt
  • MAAK! KENNIS verwondert
  • MAAK! KENNIS inspireert
  • MAAK! KENNIS stapt uit de comfortzone
  • MAAK! KENNIS verandert

 

Redactie 
Jorien Bakx (hoofdredacteur a.i.)
Ria Lindeman 

 

Auteurspool 
Immy Braam, Mariël van den Donk, Rosa Lindenburg, Madelon van Luijk, Margriet Rutgers, Anna Schimmel, Joanna Schopman, Willemijn Schretlen, Joke Tacoma, Marlene de Vries, Antoinette Weerkamp-Beens.

 

Fotografenpool​ 
Immy Braam, Marian Bosch- van Valkenhoef, Xandra Dick, Marleen Leysen, Pauline Mourits, Minne Scharis, Janneke van Spengler.

 

Kopij
Kopij en suggesties voor artikelen kun je mailen naar redactie@vvao.nl. Voor specifieke vragen rondom de MAAK! KENNIS neem je contact op met de hoofdredacteur via hoofdredacteur@vvao.nl

 

Verantwoordelijkheid
Alleen wanneer dat uitdrukkelijk staat vermeld, geven artikelen of passages in artikelen de mening en/of het inzicht weer van de VVAO. Aan alle artikelen en rubrieken wordt de groots mogelijke zorg besteed, desondanks zijn fouten niet te voorkomen. Daarom kan geen verantwoordelijkheid aanvaard worden voor eventuele onvoorziene gevolgen.

 

Archief
In juni 2005 verscheen het eerste nummer van het VVAO Magazine onder de titel Vice Versa VVAO Magazine. Toen nog een papieren tijdschrift. In 2014 werd dat vervangen door een bladerbare PDF: e-ZIN en in maart 2016 werd het VVAO Magazine geheel digitaal en heet voortaan MAAK! KENNIS, het online magazine van de VVAO. 

Atria beheert het archief van het VVAO Magazine. De papieren exemplaren zijn daar ter inzage en via hun website zijn alle nummers (ook e-ZIN) als PDF te downloaden. Alle artikelen uit MAAK! KENNIS zijn te zien en te lezen op de website van de VVAO.

 

Privacy
MAAK! KENNIS valt onder het VVAO privacybeleid. Lees hier meer over ons privacybeleid en cookiebeleid

 

 

© MAAK! KENNIS
Als je uit het magazine wilt citeren of een gedeelte van de inhoud wilt vermenigvuldigen, neem dan vooraf contact op met de redactie via redactie@vvao.nl

 


 

Vrouwen ontmoeten elkaar bij de VVAO 
De VVAO is hèt leidend netwerk voor ambitieuze, hoogopgeleide, sociaal betrokken vrouwen. Wij dragen bij aan het pad dat jij wilt lopen door het delen van kennis en het faciliteren van inspirerende ontmoetingen.

Voor meer informatie of aanmelden voor het lidmaatschap verwijzen we je graag naar www.vvao.nl