Beste wandelaars,

Wat hebben we 2017 weer mooi afgesloten: koffie en heerlijkheden uit de sfeervol versierde achterbak van Aya, een mooie wandeling door het Bos van Heiloo en daarna de gastvrije ontvangst bij Aya's zus. Dat deze traditionele kerstwandeling alom wordt gewaardeerd, blijkt uit het recordaantal aanwezigen. Aya en Cathy, nogmaals dank voor jullie gastvrijheid!
En nu een nieuw jaar, dat hopelijk jullie allen geluk en gezondheid brengt! Ik ga ervan uit dat we aan onze conditie willen blijven werken tijdens de maandelijkse wandelingen. Met hulp en inzet van jullie allen staat ons hopelijk weer een goed wandeljaar te wachten.
De eerste wandeling organiseer ik zelf. 
Op maandag 15 januari a.s. wil ik met jullie een frisse wandeling maken over het strand en door de duinen bij Egmond. Ik sta om 9.45 uur met koek-en-zopie op de parkeerplaats aan de Zuidboulevard in Egmond. Deze parkeerplaats is aan het eind van de winkelstraat, bij de grote strandopgang. Mocht het hard regenen, dan las ik de wandeling af. Kijk daarom om ongeveer 8.15 uur naar je mail. 
De februariwandeling  zal Margreet van de Berg voor haar rekening nemen. Alvast dank, Margreet.
Hartelijke groet,
Marion Heijnis