Wereldwijd wordt op International Women’s Day (IWD) aandacht besteed aan de bijzondere prestaties van vrouwen in maatschappelijk, politiek en economische opzicht. IWD is ook een oproep aan iedereen om zich actief in te blijven zetten voor ‘gender equality’. Dit jaar is het thema #PressForProgress.

Om dit thema inhoud en perspectief te geven organiseren wij als VVAO , een uitdagend seminar met actuele thema’s in de middag en een avond met inhoud en een verfrissende blik. De VVAO – International Women’s Day 2018 is de aftrap van ons 100-jarige jubileum: De Kracht van Kennis.

Seminar: 14:00-18:00 uur
(Inloop, met koffie en netwerken vanaf 13.00 uur)

Een aantal toonaangevende vrouwen geven wij het woord;

  • Dr. Claudia Nagel, PHD Organization Psychology
  • Ebru Umar, auteur en columnist
  • Janine Dijkmeijer, Algemeen Directeur Nederlands Dans Theater
  • Marije Cornelissen, UN Women
  • Nenita La Rose, Voorzitter Nederlandse Vrouwenraad
  • Mystery Guest van IJsland

Onder leiding van Myrthe Hilkes - journalist, documentairemaker, en voormalig 2ekamerlid - gaan zij aan tafel om met elkaar en het publiek de discussie aan te gaan.

Na afloop van het seminar sluiten we af met een gezellige walking dinner om nog even met elkaar van gedachten te wisselen. Deelnemers voor het avondprogramma sluiten erbij aan.

Avond programma: 19:00-21:30 uur
(Inloop, netwerken en walking dinner vanaf 18.00 uur)

In de avond is het programma wat losser, maar zeker zo uitdagend.

• “We are the Champions”, Nirai Melis, socioloog, redacteur, onderneemster
• “F*ck die onzekerheid”, Vreneli Stadelmaier, auteur en founder van SheConsult. Zij zal ons een spiegel voorhouden met haar inspirerende theater show.

Mis het niet! Reserveer nu!
Koop van een Early Bird ticket voor de middag, avond of allebei! Klik hier voor de kaartverkoop.

In 2018 viert de VVAO haar 100ste jubileum. Dit vieren wij het hele jaar door met landelijke, regionale en afdelingsactiviteiten. Doe jij mee aan meerdere activiteiten? Koop dan nu het Bonus 100-jaar Lustrum passe-partout.